Cześć,
Trochę mnie tu nie było. Poszerałem, pomyślałem intensywnie nad tym czego chcę i doszedłem do wniosku że najważniejsze jest to, żeby auto mi się nie psuło i nie sprawiło że zbankrutuję przez koszta naprawy.
Teraz nie ograniczam się tylko do hatchbacka, może być sedan, kombi jest dla mnie za duże ( próbowałem jeździć Primerą P11 i czułem że jest za duże dla mnie )
Patrzyłem na Audi 80 2.0 90KM i A4 B5 1.6 i są całkiem spoko ( spoko to znaczy podobają mi się i spalanie znośne, w kwestie mechaniczne na razie się jeszcze nie zagłębiałem ) tylko czy za 5-6 tysięcy kupię coś przyzwoitym stanie? Wstępnie rozglądałem się za częściami i ( chyba ) nie są jakoś bardzo drogie. Nie wiem czemu cały czas myślałem że jak audi to drogie w utrzymaniu będzie
![Wink ;)]()
Jest też Corolla e11 liftback. Wygląd po lifcie jest znośny, 1.6 110KM nawet nie dużo pali tylko jak z rdzą i kosztami utrzymania? W sumie na plus jest to że to liftback czyli łatwiej będzie coś wyładować o bagażnika
![Szczęśliwy :D]()
Jest w sumie jeszcze Civic VI ale ten to mi się podoba tylko w Coupe- jedna para drzwi to akurat nie problem.
BTW. Czy warto rozglądać się za zagazowanym autem w tej cenie? Czy np. silnik nie będzie zajechany po upalaniu na Lepszym Powerze? Czy starsze instalacje były gorsze od tych nowszych i jak już chciałbym kupić zagazowane auto szukać tylko takich z nowszą instalacją? Pytam się głównie o auta poruszone w tym temacie ( oprócz Focusa oczywiście
![Wink ;)]()
)