Pokrowce do Crosa B.

06 Sty 2009, 17:17

Niby banał a bardzo ważny dla estetyki auta w środku - pokrowce na siedzenia. Możecie polecić jakiś dobry, polski sklep z dużą gamą wyboru pokrowców?

Mam wrażenie, że to co jest na aukcjach to straszna tandeta. W ogóle nigdzie nie mogę znaleźć pokrowców miśkowatych (owłosionych że tak powiem ;).

Sypnijcie linkiem jak coś macie na oku.

Pozdrawiam
Lk_hc
Lk_hc

01 Lut 2009, 15:45

Tak to potrafię bez zakładania tematu na forum. Lipa sama.
Lk_hc

16 Kwi 2009, 12:09

Sprawdz w sklepie autododatki.pl maja duży wybór akcesoriów samochodowych w tym pokrowców.
jorgudo
Nowicjusz

18 Maj 2009, 13:41

Poszukam dzisiaj czegos dobrego,jak znajde to napewno napise. ZApytam jeszcze znajomego bo zdaje mi sie,ze kupował pokrowce przez internet.
filip10
Nowicjusz

Miejscowość: ZAbrze

09 Cze 2009, 10:43

Dobre i nie drogie pokrowce znajdziesz w sklepie http://www.katalogmotoryzacyjny.pl/akce ... ,1750.html

[ Dodano: Sob Lip 11, 2009 10:07 ]
Mój kumpel kupował na http://www.katalogmotoryzacyjny.pl/akce ... ,1750.html poleciłem mu ten sklep i jest zadowolony bo pokrowce sprawuja sie wysmienicie. Nie zsuwaja sie,nie przeszkadzaja podczas jazdy. Są wygodne.
edek11
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

18 Lip 2009, 21:51

Witam wszystkich,
ja kupiłem super pokrowce w dobrej cenie. Są naprawde bardzo dobrej jakości, przylegają bardzo dobrze i również nie przesuwają się. Firma ma siędzibę w krakowie ale mają też sklep internetowy.
Pozdrawiam! :grin:

------------------------------
Peugeot 307 HDI 110
Ostatnio edytowany przez darek81, 19 Lip 2009, 23:15, edytowano w sumie 1 raz
darek81
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jazda nocą - czy to dobry pomysł?
    Korki i wysokie temperatury są bardzo męczące i stresujące, więc część kierowców decyduje się w okresie letnim na jazdę nocą. Jednak gdy unikamy jednych uciążliwości podróżowania, niestety mogą pojawiać się ...

30 Sie 2009, 11:00

A jak sie nazywa firma?? Bo ja mam z frydy i jestem zadowolony. Kupiłem jakis czas temu i wszystko okej.
jorgudo
Nowicjusz

09 Lip 2010, 08:46

witam wszystkich, widze ze poruszyliście temat pokrowców na siedzenia,
znam doba firme która wyjest producentem jak i sprzedawcą pokrowców firma pok-ter moze ktoś o niej słyszał ju zdosyc długą sa na rynku kupiłem u nich pokrowce do vectry juz dwa lata temu i nada fajnie wyglądają i WYGLLĄDAJĄ JAK TAPICERKA. sprawdźcie ich oferte tu podaje adres do ich auckji [link wygasł]
Zita91
Nowicjusz

Miejscowość: rzeszów

09 Lip 2010, 21:55

Zobacz na datę temat dawno nie aktualny :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

09 Lip 2010, 22:38

Przeciez to widać jak na "patelni"ze prowadzi reklamę.... :!: :!: :sad:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014