Pokrowiec na kierownice

15 Mar 2010, 00:06

Mam takie trochę dziwne pytanie. Jaki lepiej kupić pokrowiec na kierownice. Czy lepiej kupić ze stoiska na giełdzie który jest od mojego samochodu , czy też taki pokrowiec w którym muszę podać średnice kierownicy. Ten z giełdy jest kilka groszy droższy ale nie jest dla mnie ważna cena.
kabzioczek
Nowicjusz

Miejscowość: PT

15 Mar 2010, 15:16

Najlepiej daj ją obszyć skórą. Koszt 150-200 zł ale jaki efekt :!:
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

17 Mar 2010, 10:25

Proponuję sklepy Norauto. Tam jest tego spory wybór! I cena jest ok.
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

18 Mar 2010, 14:18

Ja popieram słowa Kubucha. Obszycie kierownicy skórą odmładza całe wnętrze samochodu. Super sprawa, a jak masz talent do robótek ręcznych, to można zamówić samą skórę i zrobić to samemu, koszt ok kilkadziesiąt zł.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

07 Cze 2010, 21:56

oddać kierownicę do obszycia, to jest pewne rozwiazanie, tylko stosunkowo kosztowne. Ja już obszywałem u siebie w dwóch samochodach kierownicę, za każdym razem kupuję w necie.
Ostatnio edytowany przez mim79, 08 Cze 2010, 00:47, edytowano w sumie 1 raz
mim79
Nowicjusz

Miejscowość: Głogów

07 Cze 2010, 23:00

Ja osobiscie nie lubie pokrowcow na kierownicy.Nie ma to jak skorzana kiera.Sorry ze troszeczke odbiegne od tematu ale moze ktos orietuje sie jaki jest koszt obszycia dwoch foteli przednich kubelkow skora lub jakims innym materialem nadajacym sie do tego?
jumpero
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Chelm/Londyn
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus ES po tuningu TRD
    Nowy Lexus ES zadebiutował oficjalnie dopiero pół roku temu, a japoński oddział Toyota Racing Development przygotował już kilka interesujących elementów pozwalających na zarówno optyczny, jak i mechaniczny ...
    Silnik RB26DETT - Nissan
    Konstrukcją zbliżoną do słynnego silnika 2JZ Toyoty jest motor RB26DETT Nissana. To również rzędowa szóstka z aluminiową głowicą i żeliwnym blokiem wyposażona w dwie turbosprężarki. Silnik Nissana miał co prawda ...