REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ten temat , ten wątek , to pytanie raczej do fachowców w tej materii . Zapytaj na np. elektrodzie pl. Tak wiem , krytykujesz to forum , jednak...Porzuć swe przekonania i napisz tam w odpowiednim dziale . Tutaj to możemy sobie tylko pogawędzić o motoryzacji . I tyle . Nie sądzę żeby tu ktoś tutaj był obeznany w temacie.Twój problem wykracza poza tematykę tego forum .MotoAlbercik napisał(a): Ważne też jest, że jak pojawi się jakiś ruch na działce, to żeby na telefonie przyszło mi powiadomienia albo jakiś alarm, że cos na działce się dzieje. Z tego co wyczytałem o tym rejestratorze to ten ma taką funkcję. Więc jak dla mnie to mi pasuje.
Na pewno lepszą bo nie musisz kombinować, a nie zawsze dwa rejestratory da się spiąć tak jak byśmy chcieliMotoAlbercik napisał(a):Nie wiem, czy nie lepszą opcją będzie zakup jakiegoś rejestratora na 8 kamer, zamiast kombinować z dwoma na 4 kamery?
Rokiko napisał(a):Ten który podałeś w linku to raczej kiepski wybór.
Wiesz..... nie wiadomo co to jest , skąd to jest , być może brandowana jakaś znana marka . Być może to dobry produkt , być może kicha . Kto to wie ? Na alle jest pełno różnych wynalazków...... A jakże możesz zakupić . Nikt Ci nie zabroni . Przy zakupie możesz zapytać czy jest serwis i wsparcie/pomoc techniczna .Przeczytać szczegółową instrukcję jeśli jest.......... Szwagier robi te rzeczy i bazuje tylko na sprzęcie od Dahua. Tutaj można wybrać coś co Ci pasuje za porównywalną ceną . Co do powiadomień w razie W to wydaje mi się że optymalną opcją są powiadomienia Push.MotoAlbercik napisał(a):A co jest w nim kiepskiego? Bo właśnie na tych parametrach za bardzo się nie znam i tu potrzebuję pomocy.