Życie w kuchni

08 Wrz 2023, 16:14

Witam,zastanawiam sie nad zakupem thermomixa.Czy jest tutaj ktoś,kto ma juz takie cudo?Warto?
Protasza
Obserwowany

09 Wrz 2023, 14:44

Ja mam już od półtora roku i jestem mega zadowolony. Potrawy są naprawdę bardzo dobre, trzeba się tylko trzymać przepisów. Jak pisze, ze czegoś trzeba dać 200 g, to tyle musi być. Jak dasz za mało albo za dużo, to już jest inny smak. Co najważniejsze, to najfajniejsze jest to, że pisze co konkretnie masz zrobić za każdym krokiem. Przepisy są naprawdę dobrane precyzyjnie. Ja ze swojej strony jak najbardziej polecam.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

12 Wrz 2023, 15:51

A jaki jest najlepszy? Zastanawiam się czy warto kupić u przedstawiciela?
Ostatnio edytowany przez ArteK, 13 Wrz 2023, 09:03, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin pkt 4.4.e
Protasza
Obserwowany

13 Wrz 2023, 09:10

Lepiej kupować u przedstawiciela. Chyba, że nie ma już gwarancji, to można używkę. Jak kupisz nowy z innego źródła niż przedstawiciel ( np. olx, allegro itp ) to nie będziesz miał gwarancji w warunkach gwarancyjnych jest napisane, że " Vorwerk Polska Sp. z o.o. Sp.k. nie ponosi odpowiedzialności wynikającej z rękojmi za wady fizyczne lub prawne, w przypadku nabycia Thermomixa od innego podmiotu ".
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Poznań Motor Show - nowa data targów!
    Wczoraj późnym wieczorem pojawiła się informacja o przełożeniu największych targów motoryzacyjnych Poznań Motor Show które miały odbyć się między 26, a 29 marca 2020 roku. Nowy termin w którym ...