Polecam R7 Serwis Kraków

22 Maj 2013, 22:15

Polecam wszystkim krakowskim kierowcom warsztat R7 Serwis. Jestem zadowolony z ich usług. Bardzo szybko i sprawnie znaleźli i sprowadzili dla mnie nową przednią szybę i w jeden dzień uporali się z wymianą paska klinowego. Jedyny taki serwis, w którym nie musiałem czekać wiele dni na naprawę. Zapłaciłem też niewiele, jak na taki profesjonalizm i szybkość. Naprawdę warto. Dodam tylko, że mają swoje serwisy w trzech miejscach w Krakowie - ja korzystałem z serwisu przy ul. Juliusza Lea 122A. Polecam!!
dudek82
Obserwowany

Auto: VW Golf V
Paliwo: Hybryda
Skrzynia biegów: Manualna

23 Maj 2013, 00:55

dudek82 napisał(a):i w jeden dzień uporali się z wymianą paska klinowego.

To faktycznie wyczyn :D. Ale profesjonalizmu nie neguje. W ogóle ich nie znam ;). Nie moje strony...

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1993

24 Maj 2013, 18:24

Ja przeważnie korzystam z usług wulkanizacyjnych w Krakowie i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze byłem bardzo zadowolony. Profesjonalna obsługa i co ważne cenią również czas klientów.
WeraCool
Nowicjusz

Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: Opel Corsa
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2001

12 Lip 2013, 11:03

Ja mogę polecić serwis, który specjalizuje się w naprawie i wymianie szyby. Profesjonalizm, fachowe wykonanie usług, świetne podejście do klienta i przede wszystkim szybko. Dają też bezterminową gwarancję na wykonane usługi. W Krakowie byłam przy Al. 29 Listopada.
egraczyk
Nowicjusz

Auto: Opel Astra

05 Wrz 2014, 13:42

Nie wiem jak z warsztatem na Lea, ale na pewno nie polecę warsztatu na Dobrego Pasterza. Zostałem prawie naciągniety na > 2k PLN

Nie potrafili nawet sprawdzić po zerwaniu paska rozrządu czy rozrząd kolizyjny czy bezkolizyjny. Bez wahania powiedzieli że kolizyjny i wycenili naprawę na 2,500 zł.
Po samodzielnym sprawdzeniu w internecie okazało się że rozrząd bezkolizyjny koszt ok 500 zł.
Panowie się tłumaczyli że źlę odczytali oznaczenie silnika co i tak mijało się z prawdą bo gdyby nawet to numer który rzekomo odczytali również posiadał rozrząd bezkolizyjny...
pinku
Obserwowany

Auto: Toyota Corolla
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się do podróży kamperem?
    Jeśli chcesz podróżować całą rodziną lub z przyjaciółmi to całą masę pozytywnych wrażeń dostarczy jazda z przyczepą kempingową lub kamperem. Gdy czujemy zmęczenie, lub spodoba nam się okolica – spędzamy ...