Polecany serwis w Warszawie

22 Cze 2008, 20:33

Bardzo proszę o polecenie mi jeśli to możliwe jakiegoś dobrego serwisu gdzie mogłabym pojechać ze swoim polonezem. Miał założoną instalację gazową 7 lat temu, ostatnio mam problemy, wizyty w warsztacie w Warszawie przy ulicy Karczewskiej nie dają rezultatu :(
e_wroblewska
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

22 Lut 2011, 14:20

[size=18]Ja od kilku lat jezdze na grochowską do ABPOLu. Maja tam niezłą grupe fachowców i całkiem dobre ceny. Kiedys tylko raz chcieli mi żarówkę sprzedać za o duzo za duzo, ale takiej pierdółki nie liczę bo ogólnie jest sprawna załoga :wink: .
Ostatnio edytowany przez Grzesiek_pi, 23 Lut 2011, 00:31, edytowano w sumie 1 raz
Grzesiek_pi
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Toyota FT-86 Open Concept
    Na fali popularności nowej sportowej Toyoty podczas Geneva Motor Show 2013 został zaprezentowany samochód, o który pytało wielu fanów marki. Niestety tylko w wersji koncepcyjnej. Toyota FT-86 Open Concept ...