Polecicie dobrego mechanika we Wrocławiu lub Oleśnicy

10 Cze 2012, 17:45

Jak w temacie, możecie kogoś sprawdzonego do Meganki :D
pchlistosc
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

12 Wrz 2012, 11:24

osobiście mogę polecić "francecars" - co prawda zajmują się tylko autami francuskimi, ale znają się na rzeczy i rzetelnie wykonują swoją pracę. a przede wszystkim są terminowi. sam od dłuższego czasu korzystam z ich usług i jestem usatysfakcjonowany :) poniżej dla ułatwienia podaje kontakt:
Serwis aut francuskich Francecars
ul. Starościńska 1
51-180 Wrocław
tel. 71/325 67 50
tel.kom.+48509609008
email: [email widoczny po zalogowaniu]
marsel
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

16 Wrz 2012, 09:19

Polecam firmę Auto Naprawa Śledź Wrocław przy ul. Robotniczej 72D na terenie Archimedes-u.

Auto Serwis Śledź posiada narzędzia rekomendowane przez firmę Renault do naprawy samochodów tejże marki. Ja osobiście naprawiam tam auto innej marki, ale znajomi przyjeżdżają Espace-ami (ostatnio bardzo popularne auto w naszym kraju), Mégane-kami, Clio-wkami czy Lagunami. Tak samo jak ja są zadowoleni z profesjonalniej terminowej obsługi.
baracus071
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 11 2001
Auto: Seat Leon I
Silnik: 1,6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co warto wiedzieć na temat leasingu niemieckich samochodów?
    Pojazdy niemieckich producentów cieszą się dużą popularnością na całym świecie, także w Polsce. Są uznawane za solidne, trwałe i doskonale wyposażone. Jeśli chcesz zasiąść za kierownicą takiego auta, ale nie dysponujesz ...
    Mitsubishi Colt LPG - instalacja gazowa firmy STAG
    W odpowiedzi na rosnące ceny paliw i duże zainteresowanie klientów w salonach Mitsubishi pojawił się model Colt LPG z wysokiej jakości instalacją gazową firmy STAG. Jednocześnie w ofercie jest już dostępny Colt 2012 ...