REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Fire Crow napisał(a):Tia... bo wiedzieli że ich kręcąEch, mogliby robić jakieś programy międzynarodowe wymiany policjantów, to może by się w końcu czegoś nauczyli...
Garet napisał(a):Fire Crow napisał(a):Tia... bo wiedzieli że ich kręcąEch, mogliby robić jakieś programy międzynarodowe wymiany policjantów, to może by się w końcu czegoś nauczyli...
Taa.
Od bośniackich policjanyów nauczyli by się jak skuteczniej chować się w krzakach z suszarką.
Garet napisał(a):(...) Głowę wam daję, że wówczas daję po hamulcach i gości mam w d..ie. Dosłownie i w przenośni...
Schwabschreiber napisał(a):Ostatnio jechałem z matką przez Żyrardów (jakieś 35km na zachód od W-wy). Za tym miastem zaczyna sie las. Moja matka tam przyspieszyła do 140km/h (przekroczyła prędkość, ograniczenie chyba do 90 albo 100). Gdy spojrzała w lusterko, za nami zasuwał Focus. Przez jakis czas tak jechaliśmy, potem też było wyprzedzanie na linni ciągłej, potem przez miasteczko (chyba Puszczę Mariańską, czy jak to zwą) jechaliśmy 70km/h (a dozwolone 50). I wkońcu zajechaliśmy do sklepiki, a Focus za nami. Kto wysiadł z niego? oczywiście niebiescy. Wlepili nam baaardzo duży mandat. Czekali aż będziemy łamać jak najwięcej przepisów (sami też je łamali jadąć za nami), by ściągnąć jak największy mandat. Czy takie jest zadanie policji??? Oni mają chronić naszego bezpieczeństwa. Gdyby go rzeczywiście chronili, to zatrzy,mali by nas (w100% słusznie) gdy jechaliśmy 140. A co zrobili?? Sami widzicie. I za to ich właśnie nienawidzę. Mam nadzieje, że nie wszyscy policjanci są tacy i nie wszystkich będę musiał nazywać psami. Gdybym to jakoś wtedy nagrywal, to moglibyśmy złożyć jakąś skargę. Ale niestety... Powiem jedno: "Państwo Policyjne".