zachary napisał(a):Że niby na jakiej podstawie mandat mogą wystawić?
No właśnie podstawy do czegoś takiego nie ma. Liczą pewnie raczej na zestresowanie kierowcy, który zdenerwowany przyjmie mandat i tyle... Dlatego podczas rozmowy z policją przede wszystkim należy zachować spokój
Trochę nie rozumiem, jakie mają podstawy do postawienia mandatu w ten sposób. Tak samo mogli by cykać foty na różnych odcinakach drogi i obliczając średnią wysyłać mandaty, gdyby okazała się zbyt wysoka.... bezsensu
kamaMa napisał(a):Trochę nie rozumiem, jakie mają podstawy do postawienia mandatu w ten sposób.
Podstawy do wystawienia mandatu w taki sposób nie ma. Ale zdenerwowany kierowca różne rzeczy przyjmie. Dlatego piszemy o tym, by kierowcy nie łapali się w taką pułapkę
Też tak uważam! Nie trzeba kozaczyć bo wiadomo, że oni i tak w początkowej fazie wygrają, ale spokojnie poczytać, dowiedzieć się o podsawowych prawach i wtedy będzie gites.
BMW Concept X1 2008 W przypadku BMW Concept X1 projektanci zawarli klasyczne cechy i język stylistyczny modeli BMW X w pojeździe nowej klasy. Wyrafinowanie, zwinność, wszechstronność i jakość premium – wszystko to zostało odzwierciedlone ...
Legalizacja butli LPG Zbiorniki montowane w instalacjach gazowych w Polsce posiadają 10 letnią ważność badania. Po tym okresie należy dokonać legalizacji lub wymiany zbiornika na nowy. Maksymalny okres użytkowania butli to 20 lat, chyba że dokument ...
Mnie ostatnio zdziwiło, jade za policją koło 50/km nagle oni hamują i jadą z 30km/h a ja tak za nimi chociaż i tak niedługo bo później skręciłam ale nie wiem co chcieli tym osiągnąć, w każdym bądź razie nic przednimi nie jechało.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.