Polo 2002 okularnik - nie działa brzęczyk i radio

19 Cze 2020, 16:53

Witam wszystkich .Mam problem z brzęczykiem w samochodzie do tej pory było dobrze .Kupiłem nie oryginalne radio i nie trzymało pamięci wiec polecono kopić przejściówkę z zamienionym przewodem czerony z żolty ale jak podłączyłem kostkę pamieć działała ale brak było sygnału brzęczka po połączeniu oryginalnej kostki pamięci nie działa ale jest brzęczyk czy istnieje jeszcze jakiś inny sposób na zamianę kabli żeby było to i to jest to polo 2002 9n okulrnik to są dwie kostki orginalna i kupiona w sklepie

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

mariogruby
Nowicjusz

Auto: polo 2002
Silnik: 1.2

21 Cze 2020, 13:34

W oryginalnej masz 7 przewodów, a w nowej masz standardowe 5. Kupiłeś standardowe ISo. A potrzebujesz przejściówkę ISO do swojego radia - musisz poszukać w necie przejściówkę/adapter pod twoje radio oryginalne. Do tego zależy czy masz sterowanie z kierownicy.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

22 Cze 2020, 17:43

problem rozwiązany połączyłem czerwony i żółty prąd przed kluczyka i wszystko chodzi
mariogruby
Nowicjusz

Auto: polo 2002
Silnik: 1.2
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy stosowanie dodatków do oleju i paliwa się opłaca?
    Kierowcy ze względu na utrudnioną sytuację na rynku samochodów, coraz częściej poszukują rozwiązań, które pomogą im utrzymać silnik pojazdu w jak najlepszym stanie przez długi czas. Jedną z opcji, jaką oferują ...