Witam wczoraj znów zaświeciła mi się ta pomarańczowa kontrolka od kół niby, co przycisk jest w schowku, nacisnąłem go i znikła, z miesiąc temu miałem to samo, o czym ona tak na prawdę mówi ?
Czasem problem może występować przy wykryciu różnicy ciśnienia. Zauważ że aktualnie w ciągu dnia mamy wysokie temperatury więc i ciśnienie wyższe w oponie, najlepiej jak byś sprawdził ciśnienie po nocy kiedy jeszcze słońce nie operuje. Wedy ustalił ciśnienie i zresetował czujniki przypisując odpowiednią wartość. Po takiej operacji jak nie ubywa ciśnienia komunikat nie powinien się więcej pojawić.
Modele zasilane LPG poszerzają ofertę Opla ecoFLEX Opel poszerza i udoskonala swoją ofertę modeli z napędem LPG. Teraz można złożyć zamówienie na pięciodrzwiową Astrę w wersji hatchback, Astrę Sports Tourer i Merivę, wyposażone w nowy, mocny, a zarazem ekonomiczny ...
Renault Pro+ - cztery rodzaje zabudów w nowym pick-upie Renault Pro+ przedstawia cztery rodzaje zabudów w nowym pick-upie Renault Alaskan, doskonale pokazujących pełne spektrum know-how marki: Alaskan ambulans, pojazd ratowniczo-pożarniczy, samochód z wysięgnikiem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.