Jak w temacie...
Moje możliwości finansowe to 12 tys. zł + opłaty.
Autko powinno mieć maksymalnie 10 lat.
Wiem że oba modele mają wiele ze sobą wspólnego, więc liczę na Wasze opinie w sprawie tych autek
Jak sam napisałeś oba auta mają wiele wspólnego, właściwie to co je różni, to generalnie tylko wygląd. Mając do wyboru oba auta wziąłbym ibize, bo według mnie jest mniej oklepane niż polo, a radzi sobie równie dobrze
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Jeep Wrangler Unlimited Wrangler uznawany jest za spadkobiercę wojskowego Willysa. Samochód pojawił się w salonach sprzedaży w 1987 roku. Obecnie można go kupić w wersji trzy- i pięciodrzwiowej. W obu przypadkach samochód jest napędzany ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.