"dzida" z żarówkami to wiem co się dzieje. Stary temat z tym problemem. Za duże napięcie dostają. Z tego co wiem to można kupić kable oporowe albo poradzić sobie w inny sposób i odpalać auto z załączonymi już światłami
![Uśmiechnięty :)]()
A co do tego porównania to sam widzisz jaki łączny koszt eksploatacji i części ma i30. O wiele niższy niż reszta. A osiągi? Słuchaj mi nie zależy na tym aby miało przyspieszenie w granicach 9-10s. Wystarczy mi te 11s. Nie zależy mi na prędkości max 205km/h. Wystarczy mi te 192km/h. I tak nie będę rozwijał takich prędkości. Poza tym przesiadam się z Ibizy która miała silnik 1,2 3-cylindrowy 64KM więc.....i tak wielki skok będzie.
"łysy" Piękna ta Ibizka. I jeszcze 1,6....Fajne autko tylko szkoda że tak daleko. Wiem że ryzyko dużo się zwiększa jeśli auto jest sprowadzone tym bardziej że ceny tych aut są naprawdę niskie w porównaniu z krajowymi. Patrząc na rynek niemieckich aut używanych (całych oczywiście
![Uśmiechnięty :)]()
) to ceny podobne są do naszych krajowych więc nikomu by się nie opłacało ściągać takiego auta, robić opłaty cła itp. i jeszcze wystawić za mniej niż jest warte....Trzeba uważać. A ten twój handlarz sprowadza bite auta i je robi czy jak?