psiadam poloneza caro plus i pod maska mam taka dziwna cześć. Jest to taka kula czarna z której wychodzą dwa weżyki. Jeden był pęknięty to go wymieniłem ale nadal nie wiem do czego to służy i co może się dziać jak się zepsuje.
Ostatnio edytowany przez demolka86, 07 Gru 2010, 18:39, edytowano w sumie 1 raz
Jest to coś w rodzaju zasobnika podciśnienia z zaworem zwrotnym . Gdy ulegnie uszkodzeniu to podczas jazdy nawiew powietrza do wnętrza kabiny dmucha tam i tu w zależności ile gazu naciśniemy
Ta kula to zbiorniczek na podciśnienie. Węzyki to jeden z urządzenia wtryskowego, a drugi leci do kabiny do panelu ogrzewania i przełącza kierunek nawiewu.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Prius 2023 - jeden z najbardziej dynamicznych samochodów Toyoty W świecie motoryzacji nazwa Prius jest synonimem oszczędności paliwa i ekologicznej jazdy. Najnowszy Prius piątej generacji nie tylko wpisuje się w tę tradycję auta z wyjątkowo wydajnym napędem hybrydowym, ale zapewnia świetną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.