REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bonifacy napisał(a):Uważam że nie potrzebny Ci schemat. Układ prosty więc po kabelku do żródła.
Uważam że jest to schemat poglądowy i nijak mający się do rzeczywistości.MotoAlbercik napisał(a): z ECM do wtryskiwaczy lecą 4 kabelki. Widać to nawet na tym schemacie ideowym.
MotoAlbercik napisał(a): na podszybiu jest gdzieś złącze wiązki silnika i te przewody z wtrysiwaczy tam są podłączone.
bonifacy napisał(a):Uważam że jest to schemat poglądowy i nijak mający się do rzeczywistości.
bonifacy napisał(a):Złącze 13-sto pinowe . Pin 8 wspólne zasilanie 12V wtryskiwaczy , pin 7 sterowanie z ecu wtryskiem 1 i 4 , pin 6 odpowiednio wtryskiwacz 2 i 3. Tyle w teorii.
bonifacy napisał(a):Przeca to w GSI. Szukaj- polonez mpi.
Tylko to Ci pozostajebonifacy napisał(a):Uważam że nie potrzebny Ci schemat. Układ prosty więc po kabelku do żródła.
Bo jak widzisz w praktyce temat tabu . Sam poruszam się w tej materii po omacku. Być może spasi inaczej ja wysiadam a Ty masz problem.bonifacy napisał(a):Tyle w teorii. W realu nie sprawdzałem
Dodam jakiej generacji ? Czyżby jeszce II-giej? Może emulator wtrysków siedzi ?bonifacy napisał(a):Nie piszesz czy tam jest gaz.
bonifacy napisał(a):K...mać a pytałem się