REKLAMA
Nazywam się Remigiusz i mam prośbę, potrzebuję pomocy w wyborze trzech samochodów. Samochód 2 i 3 muszę kupić do końca października...
1. Samochód dla mnie. Jeżdżę obecnie BMW F01 '08, auto kupiłem w roku 2009, samochód jest bardzo dobry lecz jakoś postanowiłem przesiąść się do czegoś innego i w tym tkwi problem gdyż nie potrafię się na nic zdecydować... Myślałem o Audi A8 D4 albo o nowej S-klasie z tym że nie mam zamiaru dawać ponad 450 tys. zł na fabrycznie nowego Mercedesa bo w sumie tylko takie są dostępne póki co. Mógłbym spokojnie go kupić ale po co jeśli lekko używane model mogę mieć za 300.000.
I teraz tak; może jakiś inny model? Może czekać na s-klasę? Czy D4 teraz?
Myślę żeby cena nie wyszła więcej niż 320.000zł. Proszę o propozycje.
PS. Tylko i wyłącznie Diesel do 50 tys. przebiegu
2. Dla żony.
Jeździ teraz E klasą 250cdi z 2010 roku. Samochód kupiony 1,5 roku temu ale jak to kobieta coś jej się jednak przestało podobać a ja nie chcę się kłócić więc kupię już coś innego kur...
Sedan/SUV/cokolwiek komfortowego co spodoba się 40-letniej kobiecie. Tutaj żadnych pomysłów nie miałem. Samochód nie ma kosztować więcej niż 180 tysięcy bo nie mam zamiaru znowu przepłacać na samochód który jej się znudzi po 1-2 latach. Auto z przebiegiem do 50.000km
Też diesel
3. Ostatni to ma być jakiś dla gówniarza do 40 tys zł. Obiecałem że 20 dołożę to dokładam...
Do 50.000km przebiegu. Coś nie za dużego, nie więcej niż 150KM i żeby się nie psuło. Najlepiej do 3 lat. I żeby mało palił bo z torbami pójdę.
PRZY OKAZJI
Sprzedam:
BMW 740xd '08
Mercedes E250 CDI '10
parę zużytych Skód Fabia.
Kontakt na priw