Pomoc dla początkującego

11 Kwi 2011, 17:24

Witam wszystkich, od razu przejdę do konkretów. Jestem uczniem technikum samochodowego na pierwszym roku i mam dwa zadania do rozwiązania, a mnie nic nie przychodzi do głowy. Wy napewno znacie odpowiedzi na te zadania. Od razu mówię, że jeśli pomyliłem dział to przepraszam.
1. Przedstaw dziesięć najważniejszych twoim zdaniem zasad, jakimi powinien kierować się doradca serwisów podczas obsługi klienta w serwisie samochodowym.
2. Zaproponuj, jak Twoim zdaniem powinien wyglądać i w co być wyposażony wzorcowy "śmietnik", służący do gromadzenia odpadów i złomowanych części w serwisie samochodowym.
Do pierwszego zadania mam dwie zasady ale dalej nic mi nie przychodzi, o drugim zadaniu nawet nie wspomnę.
Mafisto
Nowicjusz

Miejscowość: Rybnik

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacje gazowe IV generacji – tzw. sekwencyjne
    Obecnie jest to najczęściej montowany typ układów zasilania LPG, tak zwana instalacja sekwencyjna. Niewiele droższa od dwóch poprzednich, bo kompletna wraz z montażem kosztuje co najmniej 1800 zł; warto wydać ...
    Kamperem na wakacje - poradnik dla początkujących
    Podróż kamperem jest porównywana do żeglowania na pokładzie jachtu. Przez wielu jest to uznawane za jeden z najlepszych sposobów na spędzenie wakacji. Na szczęście nie trzeba być właścicielem dobrze wyposażonego ...