decyzja Małysza mnie lekko zszokowała. Myślę, że to troche głupi pomysł. Nie oszukujmy się. Skoczek nie da rady zawodowcom , choćby tym że ma mniejsze doświadczenie w prowadzeniu takiego auta. Pozatym jak napisał kolega wyżej to jest jego hobby i myślę, że nie da rady. Ale oczywiście kibicuje mu i życzę wygranej.
Co może się przydać podczas zimowego wyjazdu autem w góry? Okres zimowy, w szczególności ferii zimowych zachęca do wyjazdów w góry. Jako środek transportu przeważnie wybieramy samochody, z uwagi na wygodę, jaką oferują. Aby jednak wyjazd nie okazał się nieśmieszną ...
Ford Sierra - samochód do driftu Sierra to model dobrze znany fanom motorsportu. Rajdówki oparte na tym aucie na przełomie lat 80. i 90. ubiegłego wieku szalały na odcinkach specjalnych Rajdowych Mistrzostw Świata. A w Polsce kojarzymy ten samochód ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.