decyzja Małysza mnie lekko zszokowała. Myślę, że to troche głupi pomysł. Nie oszukujmy się. Skoczek nie da rady zawodowcom , choćby tym że ma mniejsze doświadczenie w prowadzeniu takiego auta. Pozatym jak napisał kolega wyżej to jest jego hobby i myślę, że nie da rady. Ale oczywiście kibicuje mu i życzę wygranej.
Rajdowy hat-trick Toyoty 25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...
Co zrobić gdy zderzenie jest nieuniknione? Wśród wielu kierowców można spotkać się z opinią, że w przypadku sytuacji awaryjnej – uderzenia w potencjalną przeszkodę (drzewo czy inny samochód), należy uderzyć bokiem auta. Nic bardziej mylnego! ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.