REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Oliwier77 napisał(a):Czyli te wszystkie dokumenty muszą byc przetłumaczone? Myslalem ze wystarczy tylko przetłumaczona jego umowa zakupu i dowod rejestracyjny (bo moja umowa i faktura są po polsku)? Czy te prawie 500zl to nie za duzo? Moim zdaniem tak. Powiedziałem, mu że sam przetłumaczę, ale boję się że nie daj Boże w dowodzie będzie napisane, że auto jest leasingowane, albo coć czego nie będę wiedział, ze względu na brak znajomości języka?
Oliwier77 napisał(a):Auto bedzie mialo wykupione tablice wyjazdowe, a podobno w Belgii wliczone w nie jest międzynarodowe ubezpieczenie OC, tak? Wiec mogę się poruszać po naszych drogach, a o kradzież nie boję się, bo autko będzie w garażu.
Oliwier77 napisał(a):Aha, kwestie pierwszego przegladu w Polsce zalatwia on czy ja? Czy bez mojej obecnosci jak on to zrobi to bedzie ok? W koncu i tak jedziemy na wybrane przeze mnie ASO, a w miescie i okolicach jest ich conajmniej z 5. Wiele stron mówi, że jeśli auto sprowadzone ma ważny przegląd wbity w dowód to nie muszę go robić?