Cześć, Dość dziwna sprawa od 2 dni widze na dywaniku pasazera krople oleju. Zauwazylem ,że "idzie" ona polewej czesci od schowka pasazera. Pytanie moje jaka moze byc tego przyczyna...?? I gdzie szukać ?
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Hm... musisz zdjęć schowek. W tym samochodzie to bardzo prosta sprawa z tego co pamiętam i przyjrzeć się skąd te krople.
Ja tu nie bardzo widzę do rozpatrywania rożnych możliwości i może to być olej z układu klimatyzacji. Nic innego nie przychodzi mi do głowy co by mogło spowodować pojawienie się oleju w takim miejscu.
Odpływ skroplin jest niżej i na pewno w tym miejscu by z niego nie kapało. Odwiń dywanik od strony konsoli środkowej pod deską i powinieneś tam gdzieś znaleźć rurkę odprowadzającą skropliny na zewnątrz.
Co do czyszczenia to najlepiej kupić taki preparat do dezynfekcji klimatyzacji w sprayu z sondą którą można wprowadzić np. przez taki odpływ.
Zdejmij schowek i popatrz co tam jest wyżej. Jeżeli tu coś kapie to musi być widoczne skąd pochodzi ten wyciek. Chociaż jakoś nie wydaje mi się żeby tam akurat w tym miejscu było coś takiego skąd mogło by tak kapać.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.