Witam, zbliżają się chłodniejsze dni, dlatego czas zadbać o nadwozie. Zwracam się do Was z pytaniem jakie woski lub inne kosmetyki zabezpieczające lakier przed mrozem, solą i zanieczyszczeniami polecacie do srebrnego lakieru? Może dodam że chodzi o mitsubishi Carisma. Zależy mi na dobrym zabezpieczeniu nadwozia przed brudem, solą, mrozem i woda. Jakie środki polecacie w rozsądnych pieniądzach? A dodatkowo czym zabezpieczyć go od dołu? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam.
Ja polecę taki cuś Soft99 musso coat. Bardzo fajny wosk, super się aplikuje łatwo ściera i jest mega wydajny. Na podwozie można by użyć czegoś w sprysku ale czy to w czymś pomoże? nie wiem
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Jeżeli lakier jest w dobrym stanie to można go dobrze umyć odtłuścić i nałożyć powłokę hydrofobową np. https://allegro.pl/nano-powloka-hydrofo ... 13129.html Ja stosuję podobne powłoki na szyby i jestem bardzo zadowolony. Bardzo często podczas jazdy powyżej nawet 60km/h jak pada nie używam wycieraczek. Wszystko zależy od tego jak mocno pada. Fajnie to wygląda bo mam naprawdę dobrą widoczność Taka powłoka którą co jakiś czas nanosisz będzie dosyć dobrze zabezpieczała lakier ale musi być on dobrze przygotowany i musi być w dobrym stanie.
Mi się sprawdza K2, faktycznie ładnie działa, auto wygląda jak nowe, testowałem też inne i były dobre, ale tutaj trzeba przyznać, że jednak k2 jest tańszy, a jakoś ta sama, więc dla mnie wybór jest jasny.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Fundacja Audi dla Środowiska wyróżniona przez ONZ Centrum Ekologii "Pracownia Natura" w Breitengüßbach zyskało międzynarodowe uznanie. W imieniu Agencji ONZ ds. dziesięcioletniego Ekologicznego Planu Strategicznego, Melanie Huml, bawarska Sekretarz Stanu ds. Środowiska, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.