Pomoc w kupnie mazdy 323f (2 wersja)

25 Cze 2014, 23:55

Witam. Zamierzam kupić samochód. Szczególnie podoba mi się mazda 323f (2 wersja), szukałem już w internecie i znalazłem kilka fajnych propozycji, a szczególnie podoba mi się jedna, lecz mam wiele wątpliwości odnośnie tego samochodu, gdyż cena jest wyjątkowo zachęcająca, z zewnątrz wygląda praktycznie idealnie, na dodatek w ofercie są jeszcze koła za darmo. Moje pytanie jest następujące. Co sądzicie o tej ofercie i czy w ogóle możliwe jest, aby za tą cenę kupić samochód całkowicie sprawny. Najwięcej obaw mam odnośnie przebiegu. Jest bardzo duży i boję się abym zaraz po kupnie samochodu nie rozwalił mi silnik. Co o tym sądzicie? Mam 250 km do sprzedawcy i chciałbym wiedzieć czy jest sens wybierać się do niego. Z góry dziękuje za odpowiedzi : )

Link do oferty samochodu: [link do oferty na Olx wygasł]
Adin0602
Obserwowany

Prawo jazdy: 06 02 1996
Auto: Nie mam

26 Cze 2014, 00:15

Nie wazny jest przepieg tylko jak byl uzytkowany i czy dbano o niego. Co do ceny znajomy kupil ta mazde w podobnej i byla nawet calkiem spoko nie slyszalem zeby narzekal ze cos bylo nie tak
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
eMiLxPompa
Początkujący

Zdjęcia: 98
Miejscowość: Tarnów
Prawo jazdy: 24 05 2010
Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Czy system start/stop naprawdę oszczędza paliwo?
    Mam system start-stop w nowym samochodzie. Kilkadziesiąt razy dziennie potrafi się wyłączyć i włączyć na skrzyżowaniach i nic nie trzeba doładowywać akumulatora. Czy system start/stop na prawdę oszczędza paliwo? Jakie są ...