Pomoc w szukaniu (Ocena)

20 Lis 2010, 16:41

Już kiedyś ci mówiłem :cool: okolice Bydgoszczy :mrgreen:
Kubol91
Początkujący

Miejscowość: poland

20 Lis 2010, 17:17

A myślisz że pamiętam,kiedy to było :mrgreen:

[link do Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł] - chyba najlepiej wygląda.
[link do Otomoto wygasł]
Ostatnio edytowany przez Barol, 24 Lis 2010, 01:23, edytowano w sumie 1 raz
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Lis 2010, 20:48

jeżeli chodzi o wygląd to audi jest super bardzo mi się podoba, bmw hmm... wolał bym e36 te starsze nie trafiają w mój gust... :roll: golf jak golf :roll: to dla mnie ostateczność, Passat niezły niezły... a vento mi się nie podoba ale w sensie że w ogóle mi venta się nie podobają...

Acha barol91 zapomniałem ci coś powiedzieć jeżeli o moje kryteria... silnik max 1.8 bo mnie zeżre eksploatacja i opłaty... no chyba że 1.9 TDI... ale na to mnie chyba nie stać za bardzo żeby w dobrym stanie znaleźć...

PS. gdyby to audi miało mniejszy silnik to kto wie kto wie...

[ Dodano: 20 Listopad 2010, 21:05 ]
barol91 ale jak by było coś naprawdę ciekawego to mogę ruszyć za moje województwo... wiadomo południe czyli śląsk itp to odpada ale wielkopolska., pomorskie, zchodnio-pomorskie, warmińsko-mazurskie, w jakiejś cześć mazowieckie czy łódzkie to nie ma problemu...
Kubol91
Początkujący

20 Lis 2010, 21:40

To w wolnej chwili postaram znaleść sie coś ciekawego :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

21 Lis 2010, 14:29

ok to dziękuje i czekam.

a to kolejne auto do oceny tym razem golf którym się interesowałem jak jeszcze niestety kasy nie miałem ale może jeszcze aktualny jest więc proszę o ocenę:
Kubol91
Początkujący

21 Lis 2010, 17:06

Aukcja zakończona ponad miesiąc temu i nie ma go na alledrogo więc raczej już nie aktualny.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC F z napędem na obie osie?
    O tym, że Lexus przygotowuje wyczynową wersję flagowego coupe LC, wiadomo już od półtora roku i w mediach pojawia się coraz więcej danych dotyczących nowego samochodu, a nawet szpiegowskie zdjęcia wykonane podczas ...

21 Lis 2010, 17:11

Kubol91 napisał(a):Jesteś pewien z tym tyłem barol91??? :roll:

[ Dodano: 19 Listopad 2010, 18:58 ]
a co do bmw to bardzo mi się podoba to z linku pierwszego ale mam równo 6500zł a muszę jeszcze liczyć tam dojechać skodą a to ode mnie 190km w jedną stronę a skoda swoje też lubi wypić (7,5L PB na 100km) więc po odjęciu 200 zł zostaje 6300 potem jak bym już kupił to na pewno koleś też mi nie sprzeda z pełnym bakiem :lol: to też muszę tam gazu zalać... a nie sądzę że mi spuści z ceny 700-800 zł choć na pewno zdzwonić i się spytam... a gdzie tu myśleć jeszcze o jakiś wymianach eksploatacyjnych po zakupie... :roll:

Daj sobie spokój z BMW.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

21 Lis 2010, 17:45

Co to sie stało że odradzasz :mrgreen:
Barol
Awatar użytkownika

21 Lis 2010, 18:02

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
dervu
Zaawansowany

Miejscowość: Lublin
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Peugeot 106 XSi 16v
Silnik: 1.6 16v TU5J4
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992

21 Lis 2010, 20:39

Właśnie jiGsaw o co ci chodzi ??? :cool:

[ Dodano: 21 Listopad 2010, 20:40 ]
acha dzwoniłem do gościa od tej bmw z pierwszego linku niestety już sprzedana... :cry:
Kubol91
Początkujący

21 Lis 2010, 21:01

Przeglądałem oferty Audi i BMW z Twojej okolicy i nic ciekawego ale za to pare VW by sie znalazło.

[link do Otomoto wygasł]
[link do Otomoto wygasł]
Ostatnio edytowany przez Barol, 24 Lis 2010, 01:23, edytowano w sumie 1 raz
Barol
Awatar użytkownika

22 Lis 2010, 16:01

golf, golf, passat... heh :roll:
jednak będę dalej poszukiwał BMW jak na razie, zobaczymy może coś ciekawego się pojawi... kupować auto trzeba z głową a nie na gorąco... golf czy passat to jest tak jak mówiłem moja ostateczność... ale dzięki za propozycje... i jeśli mogę cię prosić to szukaj dalej i podsyłaj mi oferty na ten temat... jest mi bardzo pomocna twoja rada... ja też będę szukał i jak coś mi się spodoba to będę dawał do oceny :wink:
Kubol91
Początkujący

22 Lis 2010, 16:07

Jak już tak gorączkowo się rozliczasz z tym paliwem to jakoś słabo widzę to Twoje BMW. Coś czuję, że Twoja przygoda z tą marką nie będzie godna naśladowania.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

22 Lis 2010, 16:21

Powiem tak... Trudne początki... kończę szkołę właśnie (technikum 4 letnie) zostało mi pół roku... od czerwca zamierzam iść na starz do banku... (Nie mówcie że mnie nie przyjmą to już mam załatwione przez tak zwane "znajomości") i od czerwca będę już zarabiał wtedy będzie lepiej z tą benzyną a na rezie to jeszcze nie mam źródła utrzymania... mam to co mi się udało odłożyć z 18-tki i to co zarobiłem na pracach w wakacje... na razie to liczę na rodziców jeszcze że mi zaleją ale za pół roku to się zmieni... i czy jest sens kupować teraz coś co mi się nie będzie w ogóle podobać (bo strasznie zawsze ciągnęło mnie do BMW i oglądam inne auta,ale i tak zawsze wraca mi myśl o BMW) a za pół roku sprzedawać... wole się jakoś przemęczyć przez te pół roku a potem lać jej tyle ile wejdzie... :cool: na dojazd do szkoły to rodzice mi dadzą zamiast kupować mi bilet... a ucierpi jedynie taka jazda bez sensu po mojej mieścinie po prostu trzeba się będzie ograniczyć... ale potem uhhh... chyba zamieszkam w aucie... :mrgreen:
Kubol91
Początkujący

22 Lis 2010, 16:30

Napiszę tak... Na dzień dobry potrzebujesz 10tys w kieszeni, powiedzmy 6 - 7 na auto, reszta to opłaty i wkład początkowy. Jeżeli nie masz tyle to zagadaj, czy Ci rodzice nie pożyczą ewentualnie na poczet pracy. Jak nie da rady to kup jakiś dupowóz za 2tys, nic w nim nie rób, szukaj okazji cenowej, za tą kasę często ludzie chcą się pozbyć auta po prostu i potrafią nagle opuścić kilkadziesiąt procent ceny jak zobaczą forsę na stole. BMW kupisz za rok jak będziesz miał pracę.

PS. A najlepiej to zostaw Skodę i kup BMW jak będzie praca.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika