Pomoc w szukaniu (Ocena)

26 Lis 2010, 20:10

Wiesz może dla gościa nowa to znaczy roczna na przykład... :wink:
Musiał bym zadzwonić i się spytać...
Kubol91
Początkujący

Miejscowość: poland

26 Lis 2010, 23:30

Zazwyczaj nikt zaraz po założeniu instalacji nie sprzedaje auta no chyba że coś nie tak jest.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Lis 2010, 21:30

Dzwoniłem do gościa. Mówi że gaz ma nieco ponad miesiąc, spytałem się oczywiście dlaczego sprzedaje skoro miesiąc temu założył nową sekwencje... powiedział mi że na gwałt potrzebuje jakiegoś większego auta typu transporter t4, mówił że jak mam to z chęcią się zamieni... stan blachy określił jako idealny zero korozji... silnik też bardzo dobry... mówił że za sekwencje dał 2300zł i ma na to papiery, wymienił też nazwę firmy tej sekwencji ale zapomniałem bo mi nie znajoma na pewno to było coś na H... może wy wiecie? :wink:
Kubol91
Początkujący

27 Lis 2010, 21:40

Jak to sprzedawca "Panie nic nie stuka, nic nie puka, tylko lać i jechać". Moim zdaniem nie warto ryzykować :wink:
Ostatnio edytowany przez Dragus, 28 Lis 2010, 18:52, edytowano w sumie 1 raz
Dragus
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: ..:>>.?

27 Lis 2010, 21:51

Dokładnie,coś za różowo to wygląda.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

27 Lis 2010, 22:26

Może macie racje... A może nie... Tego nie wie nikt... :lol: Według mnie 50/50... Może oszust... może uczciwy człowiek...
Kubol91
Początkujący

28 Lis 2010, 07:13

Tego pewny nigdy nie możesz być :mrgreen:
Barol
Awatar użytkownika

28 Lis 2010, 17:19

A co myślicie o tym:

[link do oferty na Allegro wygasł]

koleś nieźle opuścił w przez miesiąc cenę bo najpierw kosztowało 6400zł a teraz 800zł mniej... :

[ Dodano: 28 Listopad 2010, 16:45 ]
Kubol91 napisał(a):A co myślicie o tym:

[link do oferty na Allegro wygasł] tutaj po miesiącu tańsza

koleś nieźle opuścił przez miesiąc cenę bo najpierw kosztowało 6400zł a teraz 800zł mniej... :

a tu wcześniej droższa i więcej zdjęć... ale zdjęcia te same.
Kubol91
Początkujący

28 Lis 2010, 17:57

I to jest właśnie to ryzyko... Nigdy nic nie wiadomo, ale dobrze się zapowiada. :mrgreen:
M PoweR... BMW!!!
M5
Początkujący

Miejscowość: Police

28 Lis 2010, 18:06

Więc co M5 myślisz że jest dobra??? Obserwowałem ją już wcześniej nawet mi się podoba... ale mam spory kawałek do Kielc i dlatego nie chcę ryzykować... Po zdjęciach co sądzicie???
Kubol91
Początkujący

28 Lis 2010, 18:19

Wygląda mi na trochę zmęczone. Przednia, lewa lampa jakby zaparowana albo tak cień pada. Ogólnie źle się nie prezentuje, ale silnik 1.6... Zdecyduj się w końcu ile masz kasy na samo auto.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

28 Lis 2010, 18:43

6500 zł mam razem... w zależności od tego jak daleko będzie trzeba jechać tyle będzie mniej... ale załatwiłem sobie do jazdy po auto meganke... w gazie :mrgreen:

[ Dodano: 28 Listopad 2010, 17:47 ]
a co to jest to przy silniku nie wiem jak to fachowo nazwać... to jasno zielone tam tak trochę wychodzi przy tej obwódce czarnej gumowej co wychodzi od tej rury z silnika???
Przepaszam za opis ale się nie znam na tym :roll:
Kubol91
Początkujący

28 Lis 2010, 19:02

To jest tzw. druciarstwo, ktoś uszczelnił dolot czepkiem basenowym. Pewnie ta guma jest źle dobrana albo coś z nią nie tak. Dopiero teraz dorwałem się do tych fotek ze starego ogłoszenia, lewa lampa zaparowana - tak być nie powinno.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

28 Lis 2010, 19:27

Dzięki jiGsaw dobrze że to zauważyłeś z tą lampą... Eh... Czyli szukam dalej a już myślałem, że jest dobra... :cry:

[ Dodano: 28 Listopad 2010, 18:37 ]
Następna dziś znaleziona:

[link do Otomoto wygasł]

Dzisiaj jakiś wysyp takich co mi się podobają... Ale ta naprawdę jest super z wyglądu według mnie... tylko te lusterka i chyba lampy z tyłu jakieś szatańskie... ale trudno... najwyżej jak by co potem się będzie myślało nad kupieniem oryginalnych...
jiGsaw i inni proszę o ocenę...

[ Dodano: 28 Listopad 2010, 18:38 ]
PS dodam jeszcze że do Torunia mam dosyć blisko dlatego ta oferta szczególnie mnie interesuje...
Ostatnio edytowany przez Kubol91, 29 Lis 2010, 00:21, edytowano w sumie 1 raz
Kubol91
Początkujący

28 Lis 2010, 19:59

Kierownica od mpakietu... brewka, tylne lampy. Wiesz to niby nie są rzeczy dyskwalifikujące, jedź obejrzeć. A tamtej to nie musisz skreślać przez tą parującą lampę... czepek w dolocie też do odratowania. Aczkolwiek wyglądała na taką, na której ktoś oszczędza. Czemu szukasz jak najmłodszej za swoje pieniądze? To nie jest taki dobry pomysł. Lepsza starsza, a zadbana. Ten silnik 1.6 Ci nie przeszkadza?
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika