Dzień dobry, słabo znam się na samochodach dlatego proszę o pomoc w podjęciu dobrej decyzji. Podobają mi się 3 samochody mianowicie Audi a4 b8 przed lift 2.0d, bmw f30 320d lub 318d oraz chevrolet captiva 2.2d po lift, wszystkie auta w dieslu. Moje pytanie brzmi które z tych aut jest najbardziej trwałe oraz bezawaryjne dodam jeszcze iż nie biorę pod uwagę kupna auta z silnikiem większym niż te wyżej wymienione. Jeżeli ktoś posiada wiarygodne informacje na temat kosztów serwisowanaia takich pojazdów również z chęcią pochłonę ową wiedzę.
Captiva tu pasuje jak wół do karety, do niej to raczej Outlander, Sorento czy Santa Fe a nie czołowie niemieckie premium, Captuva to jest taki tani SUV Ja bym poszedł w kierunku A4 B8
Ja tutaj wymieniłem samochody które mi się podobają a nie do siebie pasują, ale dziękuję za odpowiedź. Zwrócę uwagę na wymienione przez ciebie modele. Jeżeli chodzi o kasę to nie mam określonej puli ale tez nie chce przepłacić za wybrany model
Dlatego narzekamy na "pasowanie" do siebie aut, bo w końcu mamy Ci coś doradzić. A więc budżet też by się przydał, bo może warto rozważyć też np nową G klasę albo Dacię Sandero z LPG
Captiva z tym silnikiem to szrot. Warto się zapoznać:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Opel Astra OPC - najmocniejsza Astra w historii Podczas Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Genewie miała miejsce światowa premiera wysoce wyczynowej wersji Astry GTC, czyli nowej Astry OPC. Benzynowy silnik modelu OPC z bezpośrednim wtryskiem paliwa i turbodoładowaniem, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.