1. wygląda ładnie ale handlarz ze Zwolenia nie jest dobrym znakiem 2. robiony przód i tył. W dodatku dokładane plastikowe nakładki na progi więc pewnie im też się dostało
Kurcze, przyglądam się i przyglądam ale nie mogę zauważyć niczego podejrzanego. Po czym poznajesz, że było robione?? a może ktoś na forum pomoże znaleźć jakąś mazdę w kombi wartą uwagi? bo z tego co patrzyłem to niewiele tego jest w benzynie 2.0 do tych za te 37 tys
1. zdjęcie - kolor progów i dolnej wstawki przedniego nadkola od kierowcy różni się od tego na drzwiach 2. zdjęcie - kolor tylnego zderzaka i klapy różni się od nadkola i drzwi tylnych
Zakładając, że większość ogłoszeń zamieszczanych jest przez komisy i handlarzy którzy trochę naginają fakty odnośnie stanu auta może warto zainteresować się ofertami dealerów? Auta używane z ich oferty są nieco droższe od rynkowych ale chyba bardziej pewne??? znalazłem dwie interesujące oferty i prosiłbym o opinie:
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
5 argumentów przeciwko Strefom Tempo 30 w polskich miastach Niekorzystny wpływ na żywotność samochodów, większe zużycie paliwa czy faworyzowanie elektrycznych pojazdów – to tylko część argumentów internautów na "nie" dla Stref Tempo 30 w polskich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.