1. wygląda ładnie ale handlarz ze Zwolenia nie jest dobrym znakiem 2. robiony przód i tył. W dodatku dokładane plastikowe nakładki na progi więc pewnie im też się dostało
Kurcze, przyglądam się i przyglądam ale nie mogę zauważyć niczego podejrzanego. Po czym poznajesz, że było robione?? a może ktoś na forum pomoże znaleźć jakąś mazdę w kombi wartą uwagi? bo z tego co patrzyłem to niewiele tego jest w benzynie 2.0 do tych za te 37 tys
1. zdjęcie - kolor progów i dolnej wstawki przedniego nadkola od kierowcy różni się od tego na drzwiach 2. zdjęcie - kolor tylnego zderzaka i klapy różni się od nadkola i drzwi tylnych
Zakładając, że większość ogłoszeń zamieszczanych jest przez komisy i handlarzy którzy trochę naginają fakty odnośnie stanu auta może warto zainteresować się ofertami dealerów? Auta używane z ich oferty są nieco droższe od rynkowych ale chyba bardziej pewne??? znalazłem dwie interesujące oferty i prosiłbym o opinie:
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Podłączanie akumulatora – przeczytaj, zanim popełnisz błąd Z pozoru prosta czynność, jaką jest podłączanie akumulatora, może doprowadzić do awarii i niebezpiecznych sytuacji. Oczywiście tylko wtedy, gdy nie będziemy przestrzegać odpowiednich zasad! Dlatego warto dowiedzieć się, jak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.