REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):a teraz... hmmm tak naprawdę układam sobie plan do czego mi auto jest potrzebne i jak będę nim jeździł
GranTurismo napisał(a):Serdecznie dziekuje za odpowiedzi ale chyba nie wszyscy przeczytali uwaznie mojego posta. Oferty aut przegladam sumiennie od ok. 3/4msc.. Mazde 3 jak i 6 kupie spokojnie w cenie 28-35tys inaczej bym nie bral pod uwage tych samochodow, inni neguja wszystkie mozliwe moje typy i proponuja forda, alfe romeo i megane lub volvo 2.5L no badzmy powazni, wychodzi na to ze nie mozna kupic zadnego auta i lepiej jezdzic rowerem bo kazde ma cos, tak jak pisalem szukam auta na dluzej w miare z niezawodnym silnikiem ktore nie bedzie zarlo oleju ponad norme, benzyniaka tylko i wylacznie najlepiej wolnossacy od 140km, spalanie max 10/11L w miescie. To co znajduje sie na rynku w tej chceili w tej kwocie i tak rdzewiejaca mazda jest chyba najrozsadniejszym wyborem lub Ufol ktore przynajmniej wygladaja godnie i maja trwale jednostki, nie chce Forda bo kojarzy mi sie z autem nijakim bez duszy zreszta podobnie jak plastikowe francuzy ( sam jezdze 207)