Pomoc w wyborze Clio

01 Maj 2011, 10:24

Co sądzicie o poniższych ofertach? Przepraszam, że proszę o konsultację aż 6 ofert, ale jestem laikiem i chciałbym wiedzieć, na co zwrócić uwagę. Nie kupowałem nigdy używanego samochodu. Zdecydowałem się już również z Waszą pomocą na Clio, ale teraz nie wiem, jak nie dać się nabrać i wybrać w miarę sensowną ofertę.

1. [link do oferty na Allegro wygasł]
2. [link do oferty na Allegro wygasł]
3. [link do oferty na Allegro wygasł]
4. [link do oferty na Allegro wygasł]
5. [link do oferty na Allegro wygasł]
6. [link do oferty na Allegro wygasł]

Z góry dziękuję za pomoc :)
szymson
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

01 Maj 2011, 11:18

Polecam wersje po liftingu czyli dwie pierwsze odpadają, Pozostałe są warte uwagi jednak jeśli ma to być samochód do jazdy tylko w mieście to te z silnikiem 60km mogą być (są niezawodne) jak chcesz czasem gdzieś wyjechać to patrz za wersją 75km (czyli ta żółta) wybór wyposażenia zostawiam tobie, choć im więcej bajerów tym większe będą koszty utrzymania ba elektryka w renault nie jest zbyt dobra. Ja mam podstawową wersje i nie narzekam :wink:
Grigorij
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

01 Maj 2011, 14:14

A czym dokładnie różnią się "wersje po liftingu" od tych wcześniejszych? Dzięki za pomoc.
szymson
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

01 Maj 2011, 16:37

Przede wszystkim wyglądem :grin: . Ale zmieniono wspomaganie z hydraulicznego na elektryczne, wzmocniono konstrukcje nadwozia,dodano silnik 1,2 16v, 4 poduszki w standardzie.
Grigorij
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volvo V60 Plug-IN - Najbezpieczniejsza hybryda na świecie
    Nowe Volvo V60 Plug-IN zostało określone przez Euro NCAP najbezpieczniejszym autem na świecie wyposażonym w napęd hybrydowy. W teście europejskiego instytutu samochód otrzymał najwyższy wynik pięciu gwiazdek. "Wszystkie ...