Pomoc w wyborze do 6-7 tys.

22 Sty 2020, 21:21

Witam, czy mógłby ktoś obeznany polecić samochód do 6-7 tys. Będzie to mój pierwszy samochód. Myślałem o golfie 4, dziś natknąłem się na takie ogłoszenie [link do oferty na Olx wygasł] myślicie, że warty uwagi? Czy za tą kwotę jaką oferuje sprzedający zakup może być wejściem na minę? :)
fifa95
Obserwowany

23 Sty 2020, 12:01

Bardzo ładny ale zastanawia mnie jedno,auto ma nową turbinę,dwumasę i sprzęgło i już idzie na sprzedaż? Ktoś tu się chyba chcę pozbyć problemu za w czasu i nie wiem skąd on tam wziął 120km..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Sty 2020, 12:12

Generalnie też mnie mega to zdziwiło, zapytałem sprzedawcę właśnie o to o czym wspomniałeś. ;)
fifa95
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczna jazda w nocy
    Jazda w nocy poza obszarem zabudowanym jest bardziej niebezpieczna i trudniejsza niż za dnia. Podstawowym powodem jest ograniczony zasięg widzenia drogi, przeszkód oraz innych uczestników ruchu drogowego. "W ...
    Biały osad pod korkiem oleju
    Zauważyłem, że pod korkiem wlewu oleju mam sporo białego osadu i na bagnecie nie widać poziomu oleju wogóle. Czytałem trochę na ten temat ale mi np. płynu chłodniczego nie ubywa, nie robię tylko krótkich odcinków ...