Pomoc w wyborze do 6-7 tys.

22 Sty 2020, 21:21

Witam, czy mógłby ktoś obeznany polecić samochód do 6-7 tys. Będzie to mój pierwszy samochód. Myślałem o golfie 4, dziś natknąłem się na takie ogłoszenie [link do oferty na Olx wygasł] myślicie, że warty uwagi? Czy za tą kwotę jaką oferuje sprzedający zakup może być wejściem na minę? :)
fifa95
Obserwowany

23 Sty 2020, 12:01

Bardzo ładny ale zastanawia mnie jedno,auto ma nową turbinę,dwumasę i sprzęgło i już idzie na sprzedaż? Ktoś tu się chyba chcę pozbyć problemu za w czasu i nie wiem skąd on tam wziął 120km..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Sty 2020, 12:12

Generalnie też mnie mega to zdziwiło, zapytałem sprzedawcę właśnie o to o czym wspomniałeś. ;)
fifa95
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kurs prawa jazdy – najpierw badanie, potem szkolenie
    Zapisanie się na kurs prawa jazdy to pierwszy krok do wolności i niezależności, jaką dają własne cztery kółka. Zanim jednak przystąpimy do teoretycznej czy praktycznej nauki, musimy zdobyć zaświadczenie lekarskie o ...
    Światowa premiera Volkswagena cross up!
    Volkswagen rozszerza ofertę samochodów cross o nowego członka New Small Family, o cross up!. To miejskie auto pojawi się na rynku już latem i obok CrossPolo, CrossGolfa i CrossTourana będzie czwartym zindywidualizowanym ...