Xawer197 napisał(a):Fajnie że wspomniales o jakichś ewentualnych drobnych inwestycjach na start.
To co Ci napisałem dotyczy dwóch przewodów olejowych które montowano gumowe a potem stalowe.
Ogólnie temat jest taki:
BMW/VW tuareg itp. mają przewagę nad lexem fajniejszym prowadzeniem (dla osoby bardziej lubiącej szybką jazdę), nowocześniejszy dizajn, łatwiejszy serwis w sensie dostępności wszelakiego rodzaju używanych śmieci oraz kiepskiej jakości zamienników natomiast idylla kończy się w momencie gdy kierownik nie ma ochoty na odwiedzanie warsztatu częściej niż na wymianę oleju co 10-15k.km. oraz filozofowanie czemu opada mi szyba albo strzyka to czy tamto.
Mam styczność ze spora ilością x3, tuareg itp i niestety te auta nie dają spokoju + serwisując je zgodnie ze sztuka serwisu drenują kieszeń konkretnie.
Wtedy zaczyna Ci przyświecać myśl mam samochód za 35k który za 3lata będzie warty 25k a muszę włożyć w niego 15k.tak żeby normalnie jeździć czy opłaca się kupować nowe graty?
Ogólnie RX bym nie kupił za całokształt jazdy a w/w marki SUVów z EU za koszty ich serwisu vs realna fajność jazdy nimi
![Szczęśliwy :D]()