No w tym akurat przyznam rację, bo twierdził że ma inną osobówkę i mu dwa nie potrzebne i to już daje do myślenia. A chce sprzedać , lub zamienić na transportera. No nie wiem co robić. Mam jeszcze w planach dwie VI gen. tylko że tu już muszę trochę dalej pojechać. Lecz wiadomo, pieniędzy w błoto nie trudno wyrzucić.
Umówiłem się na jutro. Jadę z ojcem. Trochę się zna, także zobaczymy co z tego będzie . Jak by co, to na co przede wszystkim patrzeć, przy oględzinach??
Bora z dieslem w tej cenie nie wróży nic dobrego i to od handlarza czyli ile musiał z nią dać? Zakładam, że jest do opłacenia. Jednakże na zdjęciach wygląda w miarę ok ale to jeszcze nic nie znaczy
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele? Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.