Pomoc w wyborze i ocenie oferty.

03 Lut 2010, 18:18

Owszem ale jak zaspa jest sporo ponad maskę (ponad metr) i ma długość kilkanaście metrów to nic nie pomoże, chyba że ratrak, albo skuter śnieżny. Zwyczajnie się zawiesza wszystko co w nią wjedzie, a to co chce ją odepchać nie daje rady. To nic, sory za zmarnowany czas, autko zapewne kupię w okolicach wakacji.
Póki co czekam na pług wirnikowy, ma przyjechać jutro koło południa, jak się pogoda uspokoi to jutro może dojadę do domu.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

03 Lut 2010, 18:45

Zamiast traktora z pługiem lepiej quada z pługiem, będzie z niego pozytek i zabawa przez cały rok:)
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

03 Lut 2010, 19:01

Quad jaki by nie był nie da rady. Koledzy śniegu na podwórku pod domem mam po dach garażu...
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

03 Lut 2010, 19:21

To gdzie Ty kurde mieszkasz :roll: u mnie jest ja wiem ok 50-60cm śniegu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

03 Lut 2010, 19:31

No cóż, na górce mieszkam, a że podwórze mam oddalone od drogi jakieś 50m i to poniżej poziomu drogi to te 30 cm śniegu które w poniedziałek nasypało poskładało mi na podwórku.
Cóż zrobić, na drodze Ci co odśnieżają drogę zrobili sobie wysokie brzegi na początku, a teraz jak wyrównało e brzegi to dziś rano było żebym nie przesadził z 1,4-1,5m prawie po szybę przednią w T4. Kawałek ujechałem ale później jak zobaczyłem co jest dalej wróciłem autem na mój wyjazd od domu i poszedłem na PKS.

[ Dodano: Sro Lut 03, 2010 19:33 ]
A przed południem dopiero było przejezdne, szwagier jechał na drugą zmianę to pojechał moim autem i mi je podrzucił do pracy ale co z tego jak obecnie dalej jest zaje**ne niemalże tak jak było rano więc i tak i tak nie miałem szans dojechać.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik z Lexusa RC F będzie napędzany wodorem?
    5-litrowy silnik, który napędza Lexusa RC F, jest przebudowywany po to, by mógł być zasilany wodorem. To sposób na to, by silniki spalinowe, zwłaszcza pięknie brzmiące motory jak lexusowe V8, jeszcze ...