Pomoc w wyborze radia z usb

18 Cze 2011, 10:35

Witam, chciałbym posłuchać mp3 w samochodzie, bo obecne radio nie posiada owej funkcji, transmitery pogarszaja jakosc muzyki, wiec pomyslalem nad nowym radiem.
Co sadzicie o tych modelach (brak funduszy):

[link do oferty na Allegro wygasł]

Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.
mapcel
Nowicjusz

20 Cze 2011, 17:01

Po 6 miesiącach wysiada czytnik USB, kiepsko łapie sygnał, nie pomaga zmienianie anteny. Jakość dźwięku na poziomie bardzo ubogim, wzmacniacz 4x40W to bajki. Jednym słowem - do słuchania muzyki ot tak byle tylko coś gadało podczas jazdy może i wystarczy, wydusi toto z siebie max ze 20W na kanał. Skąd taka opinia? W samochodzie mam Clariona a do ciągnika skusiłem się na jesieni ub. roku na to cudo. Do dziś żałuję, słucham tylko radia, dałem 140 zł za to bo miało USB, które i tak już nie działa, jedynie czytnik SD i radio. Jeśli o mnie chodzi to żałuję, że za te 140 nie kupiłem jakiegoś używanego Sony albo Pionieer'a czy JVC bo jakości wykonania nawet nie da się porównać.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

21 Cze 2011, 19:06

Dzięki za odp.
to powinno być dobre?
mapcel
Nowicjusz

25 Cze 2011, 07:10

Tak, to radio jest całkiem przyzwoite w tej cenie.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

01 Lip 2011, 09:16

Korzystałem kiedyś z podobnego modelu i nie narzekam - myślę, że ten model też nie będzie zły :)
Lokalizuj
Nowicjusz

Miejscowość: POLSKA
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Toyota Tundra i Sequoia TRD Sport oraz RAV4 Adventure
    Na targach w Chicago Toyota zaprezentowała swoją ofertę dla rodzin lubiących aktywnie spędzać czas. Pick-up Tundra i pełnowymiarowy SUV Sequoia otrzymały pakiet TRD Sport. Nową wersję o nazwie Adventure otrzymał także RAV4. ...