Witam. Chcę kupić auto budżet jaki posiadam to 20-25 tys złotych na chwilę obecną po przeczytaniu paru postów w około wpadły mi takie auta : - Audi a6 c6 (tutaj zaczynają się schody jaki silnik) - Mercedes w211(raczej w gazie) - Passat b6 najlepiej 1.9 tdi - bmw e60 2.2 gaz
Proszę o jakieś porady. Auto rocznie będzie jeździło około 25 tys. Mam dość daleko do pracy około 100km i często pokonuje ta trasę. PS. Nie miałem jeszcze diesla dlatego mam małe obawy co do tych silnikow
Najbezpieczniejszym wyborem z tych aut będzie MB W211 może z 1.8 kompresor, a6c6 oraz E60 bez min 30k lepiej nie podchodzić, dużo aut u nas na rynku jest od osób których nie stać było na markę premium i są po prostu zaniedbane. A to się może odbić na serwisie.
Passata b6 kupisz. Ale 1.9tdi juz nie jest taki dobry jak te "legendarne" ale ujdzie, no i 105 km to jakas rakieta nie jest... pozostałe tak jak Kao wspomniał, w tym budżecie nie kupisz dobrego, jeżdżącego
Bezpieczniej w czystym samochodzie Świeżo umyty samochód nie tylko lepiej się prezentuje – czyste szyby, lusterka i światła to warunek bezpiecznej jazdy. Kierowca powinien zadbać o to zwłaszcza przed wyjazdem w dłuższą trasę. Jednym z podstawowych ...
Popatrz na ceny w211 lekko za te pieniądze można dostac
Po co więc zakładasz temat? Jedź i kup, tylko później nie płacz
Wejdź na mobile.de, wklep swoje "wymagania", zobacz ile kosztuje tam w211. Przelicz na pln'y, dolicz akcyzę, koszty transportu, detailing, marżę handlarza i porównaj z tym co zobaczyłeś w polskim ogłoszeniu.
Kazde z tych aut jestes w stanie kupic za te pieniadze tylko jak po kupnie wlozysz kolejne 15k i dalej bedzie malo potem bedziesz opowiadal pierdolety jaki to chvjowy samochod i wszystko sie w nim psuje. I stad rodzą się nieprawdziwe opinie ktore pozniej powtarza jeden drugiemu gdzie kazdy jeszcze cos przykoloryzuje i auto robi sie beeee.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
No pewnie ze nie kupuje sie na mobile.de ale skad jada auta niemieckie jak nie z niemiec? Poprostu auto ktore tutaj kosztuje mniej niz w niemczech bylo tu sprowadzone uszkodzone. Albo rozbity albo wyeksploatowany. Nikt Ci nie sprzeda dobrego auto za polowe jego wartosci.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Jeżeli rocznie pokonujesz 25k z czego większość w trasie to diesle też się sprawdzi, moją propozycją będzie Vectra z w miarę bezproblemową jednostką 1.9 CDTi 120km, przejedź się i zobaczysz czy Ci odpowiada, ewentualnie Laguna II Fl 2.0T gdzie silnik też nada sie pod lpg.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.