Pomocy auto do 2 500 zł

28 Lip 2013, 22:09

Witam otóz pierw chciałem kupić sobię jakąś corse 1.2 do kwoty 2,500 zł po czym kazdy mi odmawiał autka na paliwo bo mniej wiecej musze liczyc na 7-8 litrów / 100km , więc zdecydowałem się na coś z gazem tylko czego szukać i czy wg coś znajde w takiej kwocie z gazem i wspomaganiem kierownicy :) . proszę o pomoc
szolcuss
Nowicjusz

Auto: Nie mam

28 Lip 2013, 22:13

Jakieś 2miesiące temu u mnie w mieście była do sprzedania ładna Corsa B 1.2 z lpg za 2500zł i ze wspomaganiem,ogólnie auto w dobrym stanie jak za te pieniądze.
Skad jestes?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Lip 2013, 20:38

okolice chorzowa :) nie musi to byc opel cora cos taniego w utrzymniu tylko koniecznie z gazem no i by niebyl to grat w który wloze odrazu 2 koble kolejne
szolcuss
Nowicjusz

29 Lip 2013, 21:04

No w tym budżecie będzie ciężko o takie auto,jedynie co może być w dobrym stanie to Fiat CC,Daewoo Tico czy coś podobnego mniejszego.
Tutaj kilka propozycji:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - bardzo ekonomiczny,za 15zł robisz 100km.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

29 Lip 2013, 21:35

No ta Felicja całkiem ciekawa i jeszcze nowy przegląd.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

29 Lip 2013, 21:59

TFSI napisał(a):No ta Felicja całkiem ciekawa i jeszcze nowy przegląd.

Felicja to jeżdżąca usterka...
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...

30 Lip 2013, 07:26

Rozwin temat? U kolegi jest taka (1.3 z lpg) od ładnych paru lat i jakoś nie słysze żeby na nią narzekał ale no tak BMW lepsiejsze i może je trzeba mu zaproponować bo ostatnio co temat to BMW.. dla mnie to jest żałosne..
Barol
Awatar użytkownika

30 Lip 2013, 20:59

dzieki za pomoc ale z tych modeli nic bym nie wybrał :( . szukam jakiejs corsy ale ciezko w takiej cenie z gazem i wspomaganiem znalez chya nie mozliwe ;/
szolcuss
Nowicjusz

30 Lip 2013, 21:07

Z moich obserwacji wynika że w tej kasie prędzej wyrwiesz przyzwoitą Astre z gazem, ale dolicz sobie parę złotych na połatanie jej (wymiana progów raczej pewna, plus coś jeszcze wyjdzie), części tanie. Sam rozważam Astrę, i spokojnie dozbierać na coś konkret. Do 2500zł jak dobrze poszukasz znajdziesz coś z gazem w znośnym stanie, tylko cierpliwości. Felicja... Nie jeździłem, ale interesowałem się tym autem. Osobiście brałbym, tylko nie 1.3 na wtrysku jednopunkcie. To konstrukcja Skody, nie VW, dość sporo paląca i podobno generalnie średnio udana. Kwestia czy w tych pieniądzach znajdziesz coś w stanie lepszym niż katastrofa.
Andorian
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 12 2012

30 Lip 2013, 21:25

Tak 1.3 to produkcja Skody ale jest jeden plus łancuch rozrządu. Wiadomo za tą kase szału nie będzie.
Pod uwage można wziąć jeszcze coś takiego [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] wiem że śmieszna propozycja ale jest szansa na znalezienie zadbanego egzemplarza.
Barol
Awatar użytkownika