Pomocy ludziska!!!

01 Gru 2009, 10:50

Wiatm. mam troche gotowki (30 tys pln). orienowałem sie w necie na temat zakupu auta. Realne w tej cenie są jedynie : Skoda Fabia, Hyundai Getz oraz Dacia LOgan lub Sorento. Auta pochodzą z wyprzedaży rocznika 2009. Najtańsze są Dacie. Prosze o pomoc ponieważ nie wiem co wybrać. Jak się jeździ tymi daciami, czy są równie niezawodne jak pozostale propozycje. bylbym wdzieczny za argumenty za i przeciw danym markom aut. Czy dacie maja ocynkowane blachy?

[ Dodano: Wto Gru 01, 2009 11:02 ]
Oczywiście pomyliłem się pisząc, Chodzi mi o Dacie Sandero
hubcio1985
Nowicjusz

01 Gru 2009, 12:30

Ja ci życzę i tym autkom życzę by były tak udane jak to Renault Sandero i te życzenia się spełniają :wink: Skodę Fabie bym sobie odpuścił,Getz to dobry samochód a Dacia Sandero ? :grin: Jeden z najbardziej udanych,niezawodnych( z zawieszeniem projektowanym na nasze drogi) i najtańszych w utrzymaniu aut w swej klasie nie ma konkurentów jeśli chodzi o własności użytkowe,silniki dobrze znoszą LPG.Autko wysoko oceniane,ja polecam ,nie zawiedziesz się :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

03 Gru 2009, 07:50

Jak chcesz tanio i bezproblemowo jezdzic za małe pieniądze,to przeczytaj ze 3 razy to co napisał powyżej PhantomASA1..!
Swoją drogą ,to wbrew owczemu pędowi w PL ,odradzam Fabię ale tylko dlatego że zle mi się nią jezdzi,nie podoba mi się jej niepewne prowadzenie ,skrzypiące fotele po przebiegu 80 tys i totalna ciasnota w środku.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla TE27 (1972–1974)
    To właśnie od niej zaczyna się wielka przygoda Corolli ze sportem. Pod maską lekkiego, ważącego zaledwie 855 kg nadwozia coupe ówczesnej Corolli TE27 zamontowano 115-konny silnik DOHC z Celiki. Ta wersja trafiła do ...