Witam wszystikch!! mam pewien problem z wyborem silnika w samochodzie ford focus mk1, do wyboru mam 2 silniki TDDI z 2002 roku 160 000 tyś i TDCC 100km przebieg podobny, proszę o pomoc który silnik wybrać!!
Ten dach jest oklejony chyba jakąś folią ale ja bym sobie go odpuścił ze wzgledu na dziwny "tuning" samochodu. Może coś z tych Cię zainteresuje [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
SUV’y w rozmiarze XL od Lexusa Największym samochodem klasy SUV, sprzedawanym przez Lexusa w Polsce jest cieszący się dużą popularnością model RX. Tymczasem na rynkach światowych – w tym za naszą wschodnią granicą – marka oferuje dwa jeszcze ...
JARO8 napisał(a):http://moto.gratka.pl/tresc/ford-focus-1-8-tddi-13618833.html#68b62a5fc691f3d0,1 o to strona tego samochodu warte zachodu czy dać sobie spokój??
ok inne auto mam 100 km od domu ale wyciągam od gościa wszystkie informacje aby jechac z większa pewnościa tam auto sprowadzene z austrii ma 170 tyś przebiegu 11 tys zł chce ale auto bez opłat z ksiażką serwisową i wymienionym rozrządem przy 90 000km, jeszcze wyśle mi dziasiaj numer VIN do wglądu, mam nadzieję że w fordzie udzielą mi informacji. Jak myślicie jest warte uwagii??
Silniki TDDi cieszyły sie lepszą opinią,jako ze jest to diesel to jednak musisz uważać,tym bardziej przy takim przebiegu. Sam powyższy model- moim zdaniem inie warto,posiada różne kolory,kto wie czy nie był bity.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.