REKLAMA
Witam
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu samochodu typu kombi, bo zupełnie nie znam się na motoryzacji, nie wiem jakie samochody są dobre, a jakie należy omijać szerokim łukiem. Wiem tylko jakie mam wymagania.
Chciałabym, żeby samochód miał bagażnik w którym zmieszczę dziecięcy wózek, torby z zakupami, a w wakacje oprócz wózka będę mogła zapakować dwie spore torby podróżne i żeby pakowanie nie było udręką.
Chciałabym żeby auto było tanie w eksploatacji i było mało awaryjne. Autem pojeżdżę jakieś 5-10 lat więc nie chciałabym skarbonki na kółkach.
Nie jeżdżę dużo, bo w zasadzie tylko po mieście i to nie za dużym. No i od czasu do czasu jadę gdzieś dalej tak 50 - 100 km w jedną stronę ale to tak raz może dwa razy w miesiącu. A przebieg roczny to tak maksimum 10 tys.
W związku z powyższym zależy mi żeby auto było ekonomiczne i nie paliło jak smok. Fajnie jakby było z gazem albo można było w nim zamontować gaz.
Nie lubię wyprzedzać na drodze ale nie lubię też wlec się za jakimiś zawalidrogami dlatego miło by było gdyby wyprzedzanie odbywało się szybko.
Będę w nim woziła moje pociechy więc bezpieczeństwo też jest dla mnie bardzo ważne.
No i ostatnie najważniejsze, chciałabym żeby auto było ładne
Zapomniałam napisać o cenie, mogę wydać maksimum 22 tys. zł