Pomóżcie wybrać auto.

19 Sie 2008, 14:11

Dzięki za propozycje,

Z zakupem mi sie nie spieszy i mam zamiar przejechać się każdym autkiem napisanym w tym temacie. Samochodu nie planuje trzymać dłużej jak dwa lata, chociaż ostatnio też tak mówiłem i wyszło 4 latka. Była to miśka 3kgt N/A :]

A dziewuche już mam :lol:

RX-8 i S2000 to są fajne zabawki :) , uważam że pasują dla gościa po 50 co przeżywa trzecią młodość.Ja szukam troche poważniejszego samochodu.

-astra opc
-alfa 159
-a4 tfsi
-a3 sportback
-mazda 3,6 mps
kac:)
Nowicjusz

19 Sie 2008, 22:18

Masz dziewczyne, to nie pokazuj jej tego tematu, bo każe Ci kupić Golfa!!

życze udanego zakupu, napisz jak coś nabędziesz ;)
Pozdro
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

19 Sie 2008, 23:02

Pewnie że napisze :)

Skłaniam się ku M6 mps.
Nowicjusz

20 Sie 2008, 10:52

dobry wybór a dziewczyna niech tylko wsiądzie i zobaczy jak jest wygodnie, gwarantuje że będzie zadowolona, to bardzo wygodny wózek
karraluch
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

20 Sie 2008, 22:30

Karraluch a Ty wogóle siedziałeś w M6 mps? :lol:
Nowicjusz

21 Sie 2008, 02:19

Lancer Evo 8/9 !!! Bezapelacyjnie !! albo Seat Ibiza Cupra albo moze isc na całosc ? :D Porsche ? :D

ale jesli rozwaznie i z charakterem to Seat LEon Cupra/ Audi a3

manfred jemu chodzilo o cos z charakterem...a ty mu proponujesz fiata bravo <lol>
wdz_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ciechanów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie wchodź na czerwonym świetle!
    Pośpiech, nieuwaga, nieprawidłowa ocena odległości od nadjeżdżającego pojazdu czy zwykła brawura – to wszystko mogą być powody wejścia pieszego na jezdnię przy czerwonym świetle. W takich okolicznościach w zeszłym roku ...

21 Sie 2008, 11:03

no wlasnie cos z charakterem a ty z nudnym niemcem wyskakujesz :wink: wszystko ma plusy i minusy gusta sa rozne 8)
liczy sie prawda, a nie plotki i stereotypy
Manfred
Aktywny

21 Sie 2008, 12:49

No tak, ale jemu zależy na czymś w benzynie z iście sportowym zacięciem, bravo w dieselu raczej go nie zainteresuje.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

21 Sie 2008, 17:25

kac:) napisał(a):Karraluch a Ty wogóle siedziałeś w M6 mps? :lol:

siedziałem :D na jeździe próbnej, duży chłop ze mnie ale nie waliłem łbem o sufit :D
z przodu jest przestronnie,
(ale z tyłu razem wam nie będzie zbyt wygodnie :wink: )
karraluch
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

22 Sie 2008, 01:04

Ja osobiście wybrałbym Mazde rx8 to, że masz prawie 50 na karku nie znaczy, że w sercu jesteś spruchniały :DD: (bez obrazy oczywiście). Jeszcze bardzo dobrą propozycją jest Nissan 350z, ale ten pali 16 w mieście, w trasie to nie wiem. Ktoś napisał Mitsubishi lancer Evo i to jest to, nie wyróżniasz się jakoś specjalnie, masz 4 wymiarowe miejsca i ponad 250 kucy :)
kociub
Początkujący