Kubuch - ja tam może się nie znam, ale troszkę na oczy widziałem... No i czytać też umiem..Troszkę ... A z tego co czytam to widzę, że pompowtryskiwacze ma WV, Seat, Ford i można je kupić np.
tu .
Tu są z kolei do Audi. Seata, Skody.
No chyba, że ta hurtownia to oszuści i sprzedają cześci samochodowe których fizycznie nie ma w tych samochodach...
No a
tutaj z kolei są pompowtryskwacze do Volvo.
A
[link do oferty na Allegro wygasł] z kolei są aukcje z pompowtryskiwaczami do VW, Audi, Skody, Seata. Czyżby ten allegrowicz to też był oszust i sprzedawał do samochodów części których w tych samochodach nie ma? No i
[link do oferty na Allegro wygasł] do Land Rovera... Nie wspomnę już o pompowtryskiwaczach do Mercrdesa. Czyżby to wszystko były śmieci? No chyba, że to nie są pompowtryski. Ale z tego co ja wiem, to pompowtryski tak właśnie wyglądają. No i jakoś wierzyć mi się nie chce, że te linki są autorstwem ludzi niezorientowanych w temacie. Ja bym raczej powiedział, że to ty jesteś w tym temacie niezorientowany.
Oprócz tego pompowtryski są w wielu samochodach ciężarowych takich jak Scania, Volvo, Daf, Mercedes itd. A
tutaj jest firma która zajmuje się sprzedażą i naprawą takich pompowtrysków. Chyba nie powiesz, że to ludzie, którzy nie znają się na rzeczy albo ta firma powstała w wyniku błędu ludzi niezorientowanych w temacie....
No i w sieci można odszukać wiele podobnych firm ( w tym moją
![Wink :wink:]()
), która się zajmuje naprawą pompowtrysków...
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...