Cześć Chciałbym się zapytać jaki jest koszt regeneracji pompy paliwa(diagnoza mechanika wirnik w pompie popsuty) i wtrysków, również chciałbym wiedzieć co trzeba zrobić przy takiej wymianie, to znaczy czy jakieś filtry jeszcze trzeba wymienić ?
Jakby tak robić tak jak trzeba czyli solidnie to koszt jest wielki. Regeneracja wtrysków 300 zł szt. Pompa 800 Czyszczenie zbiornika strzelam 300 No i wiadomo filtry i robocizna strzelam 500
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Znalazłem serwis diesel'a który robi pompę w granicach od 300/400 zł, a wtryski za sztukę 180 zł. Czy jest to możliwe, że za taką cenę zrobić samochód aby działał na dłuższy czas ? Jak myślicie ?
Dzwoniłem i powiedziano mi że pompa w granicy od 550 do 1200 zł i wtryski od 350 do 450 w zależności od tego co jest do regeneracji. Mechanik mi powiedział że dwa wtryski lecą, ale również powiedział że będzie trzeba zregenerować wszystkie 4, czy trzeba to tak zrobić? (jestem w tym zielony)
Nissan Micra ELLE elegancka, energiczna i kochająca miasto Najlepszy partner dla kobiety z miasta - Nissan Micra ELLE. Elegancka, asertywna, energiczna i kochająca miasto. Ten opis pasuje doskonale zarówno do Nissana Micry, jak i do czytelniczek najchętniej kupowanego czasopisma ...
Toyota Yaris 1.5 Hybrid - test spalania Jak przystało na miejskie auto, Toyota Yaris Hybrid nowej generacji okazała się najoszczędniejszym z modeli testowanych przez What Car w kategorii ulicznej eksploatacji, osiągając w mieście wynik 2,94 l/100 km. Zastosowany ...
Jestem w czasie regeneracja pompy i wtryskow i koszta regeneracji wyniesie 3500 zl plus do tego praca mechanika, filtry i czyszczenie ukadu mysle że okolo 1000 zl czyli koszta calkowity to około 4500 tys zł.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.