Pompa paliwa-OPEL ZAFIRA 2.0 DTI 2000r-pomocy!!!

28 Lut 2009, 11:46

Jestem właścicielem tego vana od 3 lat i wysidła pompa paliwowa.Dałem ją do niby mechanika i zrobił ją.Po tygodniu znowu to samo-w czasie jazdy wskoczyła na wolne obroty i nie reaguje na gaz.Wstawiłem ją ponownie do tego samego mechanika robił ją 4 tygodnie ,popalił 4 płytki elektycze,robierał zbiornik paliwa,wymienił dekielek filtra paliwa i założył nowy fitr paliwa.Potem się poddał i mówi że pompa jest szczelna ale potrzebna jest jakaś płytka mocniejsza któka wytrzyma nawet blokowanie zaworka i nie popali elektryki.Mieszkam we Włocławku i szukam pomocy - dobrego Mechanika który jest dobrze obeznany w tym temacie.Samochód stoi na parkingu i nie mogę nim jeździć.
mateo-222
Nowicjusz

Miejscowość: Włocławek
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczniej w czystym samochodzie
      Świeżo umyty samochód nie tylko lepiej się prezentuje – czyste szyby, lusterka i światła to warunek bezpiecznej jazdy. Kierowca powinien zadbać o to zwłaszcza przed wyjazdem w dłuższą trasę. Jednym z podstawowych ...
      Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
      Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...