Porada co robić?

27 Maj 2020, 10:27

Silnik napewno zrobię tylko jeszcze nie wiem co w nim się wysypało. Jak szkody nie będą duże to może po jeżdżę jeszcze. Wiem, że nasz kraj to jest zepsuty ale bez przesady. 2lata temu dałem za ta foke 11 tys z haczykiem. Grzania przednią szyba, podgrzewanie fotele ESP szybki w pradzie klima manual. Pozbyłem się problemu zimnych lutow, zawiasów w idealnym stanie, wszystko porobione. Wydaje mi się że w tym modelu diesel nie trzyma ceny, a benzyny 1.8 i 2.0 są spoko dopóki nie piją oleju a większość pije. Jakbym miał dostać za to auto mniej niż dychę to zwyczajnie szkoda sprzedawać.
lukasz78
Początkujący

Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Focus mk2
Silnik: 1.6 100km duratec
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

27 Maj 2020, 10:31

Napraw, wystaw za tyle ile chcesz i zobaczysz. Jak sprzedasz, to sprzedasz, jak nie będzie chętnych to będziesz jeździł dalej.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2007

27 Maj 2020, 10:52

I to chyba będzie najsensowniejsze wyjście.
lukasz78
Początkujący

Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Focus mk2
Silnik: 1.6 100km duratec
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2006
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Ekojazda dobra dla środowiska są też plusy dla kierowcy
    Szacuje się, że źródłem 60% zanieczyszczeń powietrza w centrach dużych miast jest transport. Do zmniejszenia tego problemu może przyczynić się ekojazda, przynosząca wymierne korzyści nie tylko w postaci redukcji emisji ...