Nie wiem czy to wtryski ale mój miał takie same objawy, a przyczyną były wtryski, ale nie wiem czy w tym przypadku tak jest.
Dodaję że robiłem je jakieś 3-4 tygodnie temu i do dzisiaj ładnie pali i nie wiem czy mu się to nie wróci.
Woj. Lubuskie, pow. Żagański, gm. Szprotawa, miejsc. Borowina.Pryba sie gościu nazywa i ściąga samochody z anglii.Rozkręca je i sprzedaje części do marek wszystkich aut jakie jeżdżą po tym kraju.Jego numer:696280099 .
JEDEN PAN DORADZIł MI żEBY DOLAć DODATKU DO OLEJU NAPęDOWEGO POWODUJąCEGO NEUTRALIZACJę-ROZPUSZCZANIE NAGARU NA WTRYSKACH----Są TAKIE SPECYFIKI W CPN-ach
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Biały osad pod korkiem oleju Zauważyłem, że pod korkiem wlewu oleju mam sporo białego osadu i na bagnecie nie widać poziomu oleju wogóle. Czytałem trochę na ten temat ale mi np. płynu chłodniczego nie ubywa, nie robię tylko krótkich odcinków ...
radek5277 napisał(a):JA WSTAWIłEM JAKąś PODRóBKę OD PRYWACIARZA ZA 25Zł
Napisz gdzie kupiłeś ten zaworek a może jakieś zdjęcie mógłbyś dołączyć ,żeby było wiadomo o co chodzi.Na razie mi nie potrzebny ale gdybym kiedyś potrzebował nie będę musiał szukać.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.