Porównanie 3 Hond Civic

31 Maj 2011, 22:47

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

która waszym zdaniem najlepsza?
qpa15
Nowicjusz

Miejscowość: łodz

01 Cze 2011, 08:44

zainteresuj się ta ceglana wygląda przyzwoicie widać ze ktos ja przygotował pod sprzedaż wosk na lakierze plak w srodku, ale wyglada na prostą jedynie zastanawia mnie krzywizna na zderzaku z przodu po styronie kierowcy zapytaj co tam bylo robione reszta powinna byc ok pamietaj ze na zdjeciach malo widac zawsze wiecej zobaczysz na zywo
Ostatnio edytowany przez Biedrona 01 Cze 2011, 08:49, edytowano w sumie 2 razy
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

01 Cze 2011, 08:46

Ta w Rawie widać jeszcze nie zżarta przez rdzę, srebrna jakość przebiegu nie ma, wiec żeby się nie okazało że na miejscu jak przyjedziesz ma ze 250tyś. Poza tym rejestracja nie z Żyrardowa, i chyba lewe drzwi lub błotnik malowane(na foto jakby inny odcień), chociaż pisze że bezwypadkowa.
Ostatnia 3 drzwi, ale brak wyposażenia.
Jak dla mnie bierz ceglastą, salon polska to chociaż może ma książkę i określisz czy przebieg rzeczywisty, wszystkie kluczyki, i jak uczciwy to naprawdę rozrząd i sworznie wymienione.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

01 Cze 2011, 09:18

Na przebieg sie nie patrz tylko na stan tech. teraz to przebiegi duzo osob kreci bo inaczej sie nie da sprzedac auta.
s1ash
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ze wsząd

01 Cze 2011, 09:34

Dokładnie,najważniejszy jest stan auta a nie przebieg czy rok.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012