Porównywanie aut

11 Gru 2013, 23:51

Myślicie, że taka porównywarka w przypadku samochodów ma rację bytu? http://www.finmarket.pl/auta/nowe.html
Kupisz
Obserwowany

Auto: VV passat

12 Gru 2013, 14:53

Zawsze to jakieś porównanie, choć ja wolę sam przed zakupem poczytać na temat interesujących mnie samochodów oraz popytać znajomych i wtedy samodzielnie sobie je porównuję ;)
Donek
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 10 05 2005
Auto: Toyota Avensis
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback

12 Gru 2013, 14:55

Ja uważam, że nie. Po prostu, dużo to nie daje. Fajnie mieć taki zbiór ale to tylko ceny :yes:. I tak warto przy wiedzieć co i jak.

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993

12 Gru 2013, 15:58

Lepiej chyba poszukać informacji od użytkowników samochodów, które Cię interesują. To Ci może dużo więcej powiedzieć, niż jakiś ranking cen.
bieznik
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 17 08 2004
Auto: nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volvo V90 Cross Country w zimie
    Volvo V90 Cross Country powstał, by stawić czoło trudnym warunkom drogowym i pokonywać oblodzone i zaśnieżone szosy. Do tego miał być duży i komfortowy. Trzeba przyznać, że udał im się ten zabieg! Sami Szwedzi przyznają, ...
    Zmiany w punktach karnych 2023 - powrót do przeszłości
    Ten rok to zdecydowanie czas zmian dla prawa ruchu drogowego w Polsce. Ponad dwa miesiące temu zetknęliśmy się z lawiną nowych regulacji, a już od 17 września 2023 roku, w życie weszła nowelizacja przepisów o punktach ...