Porsche 944 Turbo

11 Sie 2009, 15:30

Witajcie. Pasjonuje się motoryzacją jak chyba wszyscy tutaj na forum i zawsze moim motoryzacyjnym marzeniem było właśnie Porsche 944 Turbo lub Turbo S. Jak myślicie czy ten samochód warto kupować za klika lat? W końcu to nie jest za młode auto, a części czy łatwo będzie dostać i czy nie będą kosztowały tyle co auto? Jakie są wasze zdania na ten temat? Może jakieś opinie posiadaczy właśnie tych samochodów.

Pozdrawiam :smile:
Szczyszu
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

11 Sie 2009, 19:48

Interesowałem się trochę Porsche,zdziwiło mnie kiedyś to ,że przeczytałem,iż te samochody wcale nie są takie drogie w eksploatacji(mało się psują) z ciekawości więc zobaczyłem ile kosztują używane części do Porsche BOXTER ,byłem zdumiony gdyż spodziewałem się cen masakrycznych ,zderzak np.700 zł ,silniki,skrzynie już nie pamiętam ale ceny mnie zadziwiły,byłem pewien że przynajmniej trzy razy więcej! Przecież zamiennik zderzaka tył do mojej starej 190tki kosztuje ok.500 zł a te zderzaki do Porsche były w stanie idealnym ! :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najbardziej komfortowe fotele w historii Lexusa
    Wyobraź sobie, że wstając z fotela samochodu po długiej podróży czujesz się bardziej fizycznie i psychicznie zrelaksowany, niż na początku jazdy. Taki właśnie cel przyświecał projektantom nowego Lexusa LS. Czerpiąc ...