REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jeżeli udało by ci się kupić drzwi i błotnik pod kolor w dobrym sanie to na pewno wyjdzie taniej problem w tym że nawet ten sam lakier może po tylu latach mieć minimalnie inny odcień i w słoneczny dzień będzie to widoczne. Na tym kolorze który masz najmniejsza różnica odcieniu jest bardzo widoczna.Drzew napisał(a):Myślałem nad polakierowaniem, ale ceny podobno są wysokie więc wpadłem na pomysł wymiany całych drzwi kierowcy, ale niewiem czy to dobry pomysł.
Możesz to spokojnie zmyć benzyną ekstrakcyjną. Powinno zejść bez większego problemu.Drzew napisał(a):Te czarne paski brudu są sprawcy kolizji, i nie wiem czy by je najlepiej wyczyścić żeby tego nie poroznośić.
Tak.Drzew napisał(a):Warto tu spróbować zastosować pasty polerskiej, wosku, czy chociażby glinki?
samo lakierowanie to koszt około 350zł za element ale tu jeszcze trzeba by jeszcze się pobawić żeby to wyprostować. Myślę że może wyjść około 1000zł.Drzew napisał(a):Ewentualnie jaki byłby mniej więcej koszt polakierowania drzwi/nadkola?