Witam forumowiczów
![Razz :P]()
sprawe mam. mam dylemat co wybrać auto kupuję za jakieś 4 może 5 miesiecy.teraz jeźdżę Vw vento 1.8 jestem zadowolony wygodny duży bagażnik bezawaryjny przez 50 tyś. nic sie nie popsuło. i na takie auto chce zmienić wygodne przestronne z silnikiem diesla i bezawaryjne. zastanawiam się nad Audi a4 albo A6 oba są ładne tylko czy a4 nie jest mało przestronna?mercedes c klasa lub e ten sam problem jak przy audicach?.Ford mondeo 2.0 tdci,Vw Passat lub Bora oba mi się podobają sentyment do VW i silniki 1.9 tdi te silniki mówia same za siebie.myślałem jeszcze nad Volvo S60 lub S40 nie wiem jak te auta sie spisują i czy volvo to kompromis pomiędzy audi i mercedesem?l toyota avensis.auta o rocznikach minimum 1998 rocznik auto kupię byc może w angli ponieważ tutaj teraz żyję i ceny są naprawde wspaniałe do 3000 tysięcy funtów kupię co chce wszystko jest w zasięgu ręki w polsce musia lbym wydać 20 tysięcy na takie auta tu znacznie mniej. napiszcie co sądzicie o tych autach.wygoda komfort bezawaryjność i silnik diesla